Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sporza: Fifa Club World Cup 2017

December 2017
2:02:00

FIFA Club World Cup: Real Madrid - Grêmio FBPA

Verlopen 4,0 33 x
Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen.
1:01:00

FIFA Club World Cup: Al Jazira - Real Madrid

Verlopen 3,0 18 x
Liveverslag van Al Jazira - Real Madrid: een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen.
2:08:00

FIFA Club World Cup: Grêmio - Pachuca

Verlopen 4,0 24 x
Liveverslag van Grêmio - Pachuca: een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.