Spul

Afleveringen
50:50

De bubbel barst

Verlopen 3,0 67 x
Het is ten strengste verboden als topsporter aan het spul te gaan. Als je het toch doet, moet je liegen. Maar wat als de waarheid toch aan het licht komt?
51:52

Excessen

Verlopen 3,0 44 x
Sportlui die aan het spul gaan, leven op den duur in een parallel universum. Waar ligt de grens tussen moedig doorzettingsvermogen en obsessieve waanzin?
47:27

Het circus van list en bedrog

Verlopen 3,0 32 x
Het circus van list en bedrog van Spul is uitgezonden op zaterdag 7 mei 2016 om 21:00 uur en was te zien op Canvas.
47:18

Over de grens

Verlopen 3,0 45 x
In de eerste aflevering spreken Ben Johnson, Gianluca De Ponti en Kenneth Mercken over het moment waarop ze, voortgestuwd door hun droom, over de grens gingen.
47:27

Het circus van list en bedrog

Verlopen 3,0 143 x
Sport is het glanzende uithangbord voor een duister politiek systeem. Maar is het in het vrije Westen zoveel beter? 'Spul' zoekt het antwoord op deze vragen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.