Spy In The Wild

Spy In The Wild herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4 - Op De Ijsgebieden Wonen Enkele Dappere Diersoorten

Verlopen 4,5 19 x
Deze keer vinden we de spionnen terug op land bedekt met sneeuw en ijs, boven de noordpoolcirkel en onder de zuidpoolcirkel. Hier ontdekken ze de wereld van enkele dappere en charismatische diersoorten uit de ijsgebieden.

Seizoen 2, Aflevering 3 - De Spionnen Verkennen De Eilanden In De Zuidelijke Zeeën

Verlopen 4,0 19 x
De spionnen verkennen de eilanden in de zuidelijke zeeën. Enkele van de meest unieke diersoorten op onze planeet hebben zich op geïsoleerde plekken ontwikkeld, ver weg van het vasteland.

Seizoen 2, Aflevering 2 - In Het Noorden Wordt Het Leven Bepaald Door Het Ritme Van De Seizoenen

Verlopen 3,0 19 x
Deze keer trekken de spionnen naar het gematigde gebied ten noorden van de tropen, waar het leven wordt bepaald door het ritme van de seizoenen. Enkele van hun bestemmingen zijn Japan, Mexico en Alaska.

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Spionnen Gaan Op Onderzoek Naar Het Leven In De Tropen

Verlopen 3,0 23 x
De spionnen gaan op onderzoek naar het leven in de tropen. Ze infiltreren bij een groep nijlpaarden, bij een zwerm vleermuizen en in de geheime wereld van de pygmee-olifanten.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Waarom Coöperatie Bij Dieren Zo Belangrijk Is

Verlopen 4,0 15 x
Rekenen op je vrienden, het is niet uitsluitend iets menselijks. We zien het terug in het rijk van de wolven en bij de samenwerking tussen verschillende diersoorten.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Dieren Gaan Erg Creatief Om Met Voorwerpen

Verlopen 3,0 16 x
Gebruiksvoorwerpen, medicijnen en drugs zijn in het dierenrijk alomtegenwoordig. Chimpansees gooien met stenen en jagen met speren. Olifanten gebruiken takken als vliegenmepper en maki's raken onder invloed van de uitwerpselen van duizendpoten.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Love

3,0 10 x
In deze aflevering onderzoekt men de emoties van het dierenrijk in al zijn vormen: van de liefde en toewijding die heersen binnen een olifantenfamilie, tot dansende paradijsvogels en flirtende poolberen.

Aflevering 4 (Seizoen 2)

4,0 53 x
Deze keer vinden we de spionnen terug op land bedekt met sneeuw en ijs, boven de noordpoolcirkel en onder de zuidpoolcirkel. Hier ontdekken ze de wereld van enkele dappere en charismatische diersoorten uit de ijsgebieden. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,5 34 x
De spionnen verkennen de eilanden in de zuidelijke zeeën. Enkele van de meest unieke diersoorten op onze planeet hebben zich op geïsoleerde plekken ontwikkeld, ver weg van het vasteland. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,0 30 x
Deze keer trekken de spionnen naar het gematigde gebied ten noorden van de tropen, waar het leven wordt bepaald door het ritme van de seizoenen. Enkele van hun bestemmingen zijn Japan, Mexico en Alaska. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief