Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Spy In The Wild

2018
43:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 28 x
Van criminele meerkatten tot stelende pinguïns: ook dieren misdragen zich regelmatig. Maar ze hebben ook een groot gevoel van rechtvaardigheid. In deze aflevering komen we te weten hoe de orde in het dierenrijk bewaard blijft.
42:00

8 september 2018

Verlopen 4,0 19 x
Rekenen op je vrienden, het is niet uitsluitend iets menselijks. We zien het terug in het rijk van de wolven en bij de samenwerking tussen verschillende diersoorten. In deze aflevering komen we te weten waarom coöperatie bij dieren zo belangrijk is.
44:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 23 x
Gebruiksvoorwerpen, medicijnen en drugs zijn in het dierenrijk alomtegenwoordig. Chimpansees gooien met stenen en jagen met speren. Olifanten gebruiken takken als vliegenmepper en maki's raken onder invloed van de uitwerpselen van duizendpoten.
44:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 28 x
In deze aflevering onderzoekt men de emoties van het dierenrijk in al zijn vormen: van de liefde en toewijding die heersen binnen een olifantenfamilie, tot dansende paradijsvogels en flirtende poolberen.
Afleveringen 2017
43:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 70 x
Aflevering 3 van Spy In The Wild is uitgezonden op zaterdag 15 juli 2017 om 18:14 uur en was te zien op Eén.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.