Stien En Simon Pop-Up

Stien En Simon Pop-Up herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 21 x
In de laatste aflevering bezoeken Simon & Stien de studenten kick-off in Gent. Als kersverse studenten kunnen ze daar natuurlijk niet ontbreken. De twee jonge ondernemers hebben een speciale boodschap voor alle helpende handen de afgelopen weken. Zonder hen zou het pop-up avontuur niet hetzelfde zijn.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 10 x
Stien en Simon ontdekken het kotleven in Gent. Een avondje uit met vrienden en een gezellige movienight met z'n twee. Kamal Kharmach komt langs in de pop-up en neemt het businessplan onder de loep. Zijn ze goed op weg om er een succesverhaal van te maken?

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 23 x
Het is zover, de grote opening van Avo&Cado. Bloed, zweet en tranen heeft het hen gekost. Stien was nog een week op reis vlak voor de opening dus Simon heeft alles gegeven wat hij kon om alles op tijd in orde te krijgen. Zal de opening van de pop-up een rustige start of een chaotische overrompeling worden?

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 26 x
Stien & Simon nemen hun intrek in hun kot in Gent. Simon neemt Stien meteen mee op culinaire ontdekkingstocht door zijn geboortestad. De voorbereidingen van de pop-winkel lopen niet helemaal van een leien dakje. Geraakt alles wel op tijd klaar voor de opening?

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 17 x
Stien en Simon starten met de voorbereidingen voor de grote opening van hun winkel Avo & Cado. Hoe willen ze het exact aanpakken? Wat mogen ze zeker niet vergeten? Hun vrienden en bekende Tiktokkers Elias, Gerben en Steffi helpen alvast met de eerste schilderwerken.
Archief