Studio Flagey

Afleveringen
41:12

Isolde Lasoen en Gianni Marzo

Verlopen 3,0 73 x
Deze week komen multi-instrumentalisten Isolde Lasoen en Gianni Marzo langs in Studio Flagey. Ze geven hun eigenzinnige kijk op verschillende artiesten.
49:42

Douglas Firs en Steven De bruyn

3,0 61 x
Bart Peeters ontvangt Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs) en Steven De bruyn (The Rhythm Junks). Zij leiden je langs een heel breed muzikaal spectrum.
54:34

Johannes Verschaeve en Patrick Riguelle

Verlopen 3,0 78 x
Patrick Riguelle en Hannes Verschaeve van The Van Jets praten met Bart Peeters over muziek.
48:48

Leonie, Kapinga & Eva Gysel

3,0 162 x
Bart Peeters ontvangt 3 bruisende zussen: Leonie, Kapinga en Eva Gysel. Samen selecteren ze muziek- en videofragmenten waar ze vol passie over praten.
47:53

Selah Sue en Senne Van Den Bogaert

Verlopen 3,0 96 x
Selah Sue en Senne Van den Bogaert (van muzieksite Humanhuman.com) praten met Bart Peeters over muziek die hun al dan niet bekoort, guilty pleasures e.a. muziek
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.