Studio Flagey Klassiek

Afleveringen
40:51

Hendrickje Van Kerckhove & Philippe Herreweghe

Verlopen 3,0 65 x
In de laatste aflevering praat Julien Libeer met zangeres Hendrickje Van Kerckhove en dirigent Philippe Herreweghe.
07:35

Nieuw werk van Lies Colman

3,0 111 x
Cellist Luis Andrade en pianiste Lies Colman spelen 'Sum' ('Elegie') van de Oekraïense componist Mykola Lysenko (1842-1912).
1:10:41

Jacqueline Du Pré and the Elgar Cello Concerto

Verlopen 3,0 95 x
Documentaire over een van de meest innemende persoonlijkheden van de klassieke muziek: de Britse celliste Jacqueline du Pré (1945-1987).
40:58

Lies Colman & Toon Fret

Verlopen 3,0 96 x
Op zondag 28 februari laten pianiste Lies Colman en fluitist Toon Fret in hun muzikale ziel kijken door gastheer Julien Libeer in Studio Flagey Klassiek.
05:24

Mahler en Wenen in de Belle Epoque

Verlopen 3,0 43 x
Toon Fret over het Wenen in de Belle Epoque toen Gustav Mahler daar rondliep.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.