Super 4

Super 4 herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 51 - Samen Deel 1

4,3 46 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 51 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 50 - Het Piratenvirus

4,0 27 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 50 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 49 - De Vuilnisbak En De Eenhoorn

4,0 13 x
Bekijk aflevering 49 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 48 - Super Brock

3,0 12 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 48 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 47 - Ridder Met Hart En Ziel

3,0 11 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 47 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 43 - Zoeken Naar Het Schip Van Haaibaard

3,0 10 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 43 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 42 - Aliens Op Drift

4,0 14 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 42 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 46 - De Kameleon

3,0 18 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 46 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 45 - Wie Het Laatst Lacht..

4,0 19 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 45 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 44 - Een Onverwachte Wending

4,0 16 x
Computeranimatiereeks over een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut. Samen vormen ze Super 4 en beleven ze de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Bekijk aflevering 44 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief