Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Superbrein

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Superbrein

3,0 2 x
Welke invloed heeft een muziekbox op een niet newtoniaanse vloeistof en hoe brengt Proefkonijn het ervan af als menselijke bowlingbal?
26:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Superbrein

3,0 0 x
Hoe kan je een ballon laten ontploffen zonder hem met iets aan te raken en welke invloed heeft muziek op vuur?
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 0 x
Via welke weg rolt een bal het snelst naar beneden en hoe krijg je een hardgekookt ei in een veel te kleine fles?
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Superbrein

4,0 2 x
Hoeveel voorwerpen kunnen de kandidaten onthouden en welke spectaculaire dingen gebeuren er met vuurwerk onder water?
Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 12

4,0 1 x
Lieven laat eieren die een nacht in azijn hebben gelegen omhoog stuiteren en Proefkonijn moet zo ver mogelijk proberen vliegen met de teamuitvindingen. De slowmonizer bepaalt wie het snelst cola uit een fles omhoog laat spuiten met een mentosmuntje en ze moeten zo veel mogelijk ballonnen doen knallen met heel beperkte midd...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 11

3,0 2 x
Lieven toont balletjes die perfect onzichtbaar zijn in water en Proefkonijn moet zo ver mogelijk van een glijbaan naar beneden glijden met een pak dat de teamleden hebben uitgevonden. De teams leggen een parcours af met zwevende balletjes en proberen een touw te ontwarren terwijl ze geblinddoekt zijn.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 10

3,0 8 x
Lieven laat een chipszakje krimpen en Proefkonijn moet met een hoverboard zo snel mogelijk naar de finish zweven. De teamleden vangen visjes met één oog en moeten een zo ver mogelijk overhellende toren bouwen.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 9

3,0 2 x
Lieven demonstreert zand dat droog blijft onder water en Proefkonijn moet een bel luiden terwijl een elastiek hem richting een muur trekt. De teams moeten zo veel mogelijk eieren balanceren op een balk en enkel met geluid een teamlid doorheen een parcours loodsen.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 8

3,0 3 x
Lieven laat een proefkonijn uit piepschuim in aceton verdwijnen. Proefkonijn moet een kleverige strook oversteken met de teamuitvindingen.   De teamleden verven een schilderij met een katapult en moeten een fles met gif veilig overbrengen zonder die aan te raken.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 2 x
Lieven laat een paperclip in geheugenmetaal zijn oorspronkelijke vorm aannemen en Proefkonijn wordt tegen een muur geslingerd.   De teams moeten water uit een glas in een ander glas krijgen zonder dat het van de tafel komt en zo snel mogelijk een tafel met insecten leegmeppen met een slijmhandje.
Archief