Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Superbrein

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Superbrein

3,0 0 x
Hoe kan je een stapel bekers omgooien zonder ze met iets aan te raken? Wie kan voorkomen dat de carrière van Proefkonijn bergafwaarts blijft lopen?
27:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Superbrein

3,0 1 x
Welke invloed heeft een muziekbox op een niet newtoniaanse vloeistof en hoe brengt Proefkonijn het ervan af als menselijke bowlingbal?
30:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Superbrein

3,0 2 x
Hoe kan je een ballon laten ontploffen zonder hem met iets aan te raken en welke invloed heeft muziek op vuur?
23:00

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 0 x
Via welke weg rolt een bal het snelst naar beneden en hoe krijg je een hardgekookt ei in een veel te kleine fles?
26:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Superbrein

4,0 2 x
Hoeveel voorwerpen kunnen de kandidaten onthouden en welke spectaculaire dingen gebeuren er met vuurwerk onder water?
26:00

Aflevering 7 (Seizoen 2)

4,0 5 x
Lieven laat een paperclip in geheugenmetaal zijn oorspronkelijke vorm aannemen en Proefkonijn wordt tegen een muur geslingerd. De teams moeten water uit een glas in een ander glas krijgen zonder dat het van de tafel komt en zo snel mogelijk een tafel met insecten leegmeppen met een slijmhandje. Bekijk aflevering 7 van se...
25:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

3,0 5 x
Lieven doet in een fractie van een seconde een wolk in een fles verschijnen en Proefkonijn moet heelhuids een glibberige paal oversteken. De teams moeten een zo hoog mogelijke toren bouwen met marshmallows en tomaat uit een bokaal met rijst halen zonder dat de rijst er uit valt. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT ...
25:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

3,0 10 x
Lieven maakt cola doorzichtig. Proefkonijn moet een rondvliegende drone proberen vangen. De teams moeten een zo groot mogelijke zeepbel maken en ballen op een speciale vloeistof en een doel laten botsen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

3,0 6 x
Lieven tovert prachtige patronen met geluidsgolven en zoutkorrels, Proefkonijn moet dolgedraaid een bel luiden, de teams moeten zo snel als mogelijk een tafellaken van een tafel trekken en een pingpongballetje zo hoog mogelijk laten stuiteren. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,0 7 x
Lieven maakt olifantentandpasta, Proefkonijn krijgt een regen van pingpongballetjes over zich, de teams moeten een bal zo traag mogelijk van een helling laten rollen en toiletpapier in de lucht laten vliegen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief