Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Superbrein

Juni 2020
26:00

Aflevering 7 (Seizoen 2)

4,0 3 x
Lieven laat een paperclip in geheugenmetaal zijn oorspronkelijke vorm aannemen en Proefkonijn wordt tegen een muur geslingerd. De teams moeten water uit een glas in een ander glas krijgen zonder dat het van de tafel komt en zo snel mogelijk een tafel met insecten leegmeppen met een slijmhandje. Bekijk aflevering 7 van se...
25:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

3,0 2 x
Lieven doet in een fractie van een seconde een wolk in een fles verschijnen en Proefkonijn moet heelhuids een glibberige paal oversteken. De teams moeten een zo hoog mogelijke toren bouwen met marshmallows en tomaat uit een bokaal met rijst halen zonder dat de rijst er uit valt. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT ...
25:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

3,0 9 x
Lieven maakt cola doorzichtig. Proefkonijn moet een rondvliegende drone proberen vangen. De teams moeten een zo groot mogelijke zeepbel maken en ballen op een speciale vloeistof en een doel laten botsen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

3,0 5 x
Lieven tovert prachtige patronen met geluidsgolven en zoutkorrels, Proefkonijn moet dolgedraaid een bel luiden, de teams moeten zo snel als mogelijk een tafellaken van een tafel trekken en een pingpongballetje zo hoog mogelijk laten stuiteren. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,0 5 x
Lieven maakt olifantentandpasta, Proefkonijn krijgt een regen van pingpongballetjes over zich, de teams moeten een bal zo traag mogelijk van een helling laten rollen en toiletpapier in de lucht laten vliegen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,0 9 x
Lieven laat stekeltjes op een ferromagnetische vloeistof verschijnen, Proefkonijn wordt aangevallen door een sloopkogel, de teams moeten 1 meter tegen elkaar spurten en een raket zo ver mogelijk lanceren. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 1 (Seizoen 2)

4,0 6 x
In de eerste aflevering van Superbrein laat Lieven een PET-fles met vloeibare stikstof spectaculair ontploffen, lanceren de teams Proefkonijn in de lucht, proberen ze water omgekeerd in een fles te houden en zo snel mogelijk bekers in de lucht te blazen. Bekijk aflevering 1 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 4 x
Wat gebeurt er met snoep onder een stolp zonder zuurstof? Kan één van de teams een papieren vliegtuigje helemaal tot buiten de studio laten vliegen? Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 9 (Seizoen 1)

3,0 8 x
Kan Proefkonijn een maanlander veilig op de maan laten landen? Kan je een ei laten vallen zonder het stuk te maken? Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 8 (Seizoen 1)

3,0 13 x
Kan je water afbuigen zonder het met iets aan te raken? Wat gebeurt er met een augurk wanneer je hem onder stroom zet? Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief