Superbrein

Maart 2018
25:00

Aflevering 9

3,0 3 x
Lieven demonstreert zand dat droog blijft onder water en Proefkonijn moet een bel luiden terwijl een elastiek hem richting een muur trekt. De teams moeten zo veel mogelijk eieren balanceren op een balk en enkel met geluid een teamlid doorheen een parcours loodsen.
25:00

Aflevering 8

Verlopen 3,0 0 x
Lieven laat een proefkonijn uit piepschuim in aceton verdwijnen. Proefkonijn moet een kleverige strook oversteken met de teamuitvindingen. De teamleden verven een schilderij met een katapult en moeten een fles met gif veilig overbrengen zonder die aan te raken.
26:00

Aflevering 7

Verlopen 3,5 1 x
Lieven laat een paperclip in geheugenmetaal zijn oorspronkelijke vorm aannemen en Proefkonijn wordt tegen een muur geslingerd. De teams moeten water uit een glas in een ander glas krijgen zonder dat het van de tafel komt en zo snel mogelijk een tafel met insecten leegmeppen met een slijmhandje.
Februari 2018
26:00

Aflevering 6

Verlopen 4,0 1 x
Lieven doet in een fractie van een seconde een wolk in een fles verschijnen en Proefkonijn moet heelhuids een glibberige paal oversteken. De teams moeten een zo hoog mogelijke toren bouwen met marshmallows en tomaat uit een bokaal met rijst halen zonder dat de rijst er uit valt.
25:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 1 x
Lieven maakt cola doorzichtig. Proefkonijn moet een rondvliegende drone proberen vangen. De teams moeten een zo groot mogelijke zeepbel maken en ballen op een speciale vloeistof en een doel laten botsen.
24:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 5 x
Lieven tovert prachtige patronen met geluidsgolven en zoutkorrels, Proefkonijn moet dolgedraaid een bel luiden, de teams moeten zo snel als mogelijk een tafellaken van een tafel trekken en een pingpongballetje zo hoog mogelijk laten stuiteren.
Januari 2018
25:00

Aflevering 3

Verlopen 3,0 2 x
Lieven maakt olifantentandpasta, Proefkonijn krijgt een regen van pingpongballetjes over zich, de teams moeten een bal zo traag mogelijk van een helling laten rollen en toiletpapier in de lucht laten vliegen.
26:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 3 x
Lieven laat stekeltjes op een ferromagnetische vloeistof verschijnen, Proefkonijn wordt aangevallen door een sloopkogel, de teams moeten 1 meter tegen elkaar spurten en een raket zo ver mogelijk lanceren.
25:00

Aflevering 1

Verlopen 3,0 5 x
In de eerste aflevering van Superbrein laat Lieven een PET-fles met vloeibare stikstof spectaculair ontploffen, lanceren de teams Proefkonijn in de lucht, proberen ze water omgekeerd in een fles te houden en zo snel mogelijk bekers in de lucht te blazen.
25:00

Aflevering 12

Verlopen 4,0 2 x
Lieven laat eieren die een nacht in azijn hebben gelegen omhoog stuiteren en Proefkonijn moet zo ver mogelijk proberen vliegen met de teamuitvindingen. De slowmonizer bepaalt wie het snelst cola uit een fles omhoog laat spuiten met een mentosmuntje en ze moeten zo veel mogelijk ballonnen doen knallen met heel beperkte middelen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.