Superbrein

Laatste aflevering
25:01
Superbrein

Lieven maakt cola doorzichtig. Proefkonijn moet een rondvliegende drone proberen vangen. De teams moeten een zo groot mogelijke zeepbel maken en ballen op een speciale vloeistof en een doel laten botsen.

Superbrein gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
24:37
Verlopen
Lieven tovert prachtige patronen met geluidsgolven en zoutkorrels, Proefkonijn moet dolgedraaid een bel luiden, de teams moeten zo snel als mogelijk een tafellaken van een tafel trekken en een pingpongballetje zo hoog mogelijk laten stuiteren.
25:13
Verlopen
Lieven maakt olifantentandpasta, Proefkonijn krijgt een regen van pingpongballetjes over zich, de teams moeten een bal zo traag mogelijk van een helling laten rollen en toiletpapier in de lucht laten vliegen.
25:17
Lieven laat stekeltjes op een ferromagnetische vloeistof verschijnen, Proefkonijn wordt aangevallen door een sloopkogel, de teams moeten 1 meter tegen elkaar spurten en een raket zo ver mogelijk lanceren.
25:04
In de eerste aflevering van Superbrein laat Lieven een PET-fles met vloeibare stikstof spectaculair ontploffen, lanceren de teams Proefkonijn in de lucht, proberen ze water omgekeerd in een fles te houden en zo snel mogelijk bekers in de lucht te blazen.
Archief