Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Talk

September 2021

Trends Talk met Gerrit Jan Schaeffer (EnergyVille)

3,0 1 x
De stijgende aardgasprijzen leggen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen bloot. Geraken we ooit van die brandstoffen af? En als de CO2-uitstoot lager moet voor het klimaat, kunnen we dan de laatste kerncentrales sluiten zonder dat het licht uitgaat? Trends Talk vraagt het aan Gerrit-Jan Schaeffer, de nieuwe genera...

Trends Talk met Ilse Tant (Elia)

4,0 4 x
De kranten staan vol van de sterk stijgende elektriciteitsfactuur maar ook over het politieke gehakketak over het sluiten van de twee resterende kerncentrales in ons land. Het zijn zaken die met daadkracht aangepakt moeten worden om de energievoorziening op langere termijn te kunnen garanderen, zegt Ilse Tant van netbeheer...

Trends Talk met prof. Jonathan Holslag 11/09/21

3,0 3 x
In deze aflevering van Trends Talk spreken we met Jonathan Holslag, professor Internationale Economie aan de VUB, naar aanleiding van de 20ste verjaardag van 9-11.

Trends Talk met Ben Weyts 04/09*/21

4,0 0 x
Trends Talk met Ben Weyts, minister van Onderwijs
Augustus 2021

Trends Summer Talk met Marion Debruyne (Vlerick)

4,0 4 x
In Trends Summer Talk schetsen we het beeld van een zomer van de hoop aan de hand van een gesprek met tien prominente Vlamingen uit de bedrijfswereld, economische of maatschappelijke wereld. In deze aflevering is Marion Debruyne van de Vlerick Business School aan het woord.

Trends Summer Talk met Ann Wauters 21/08/21

4,0 1 x
In Trends Summer Talk schetsen we het beeld van een zomer van de hoop aan de hand van een gesprek met tien prominente Vlamingen uit de bedrijfswereld, economische of maatschappelijke wereld. In deze aflevering is Ann Wauters, professioneel basketbalspeelster en keynote speaker, aan het woord.

Trends Summer Talk met Lieven Boeve

4,0 2 x
Trends Summer Talk met Lieven Boeve, Directeur Generaal van het Katholiek Onderwijs in Vlaanderen

Trends Summer Talk met Wim Ballieu 07/08/21

4,0 2 x
Trends Summer Talk met Wim Ballieu, CEO van Balls&Glory
Juli 2021

Trends Summer Talk

3,0 6 x
In Trends Summer Talk schetsen we het beeld van een zomer van de hoop aan de hand van een gesprek met tien prominente Vlamingen uit de bedrijfswereld, economische of maatschappelijke wereld. In deze aflevering is Françoise Chombar, die afscheid neemt als CEO van technologieparel Melexis, aan het woord.

Trends Summer Talk met Caroline Pauwels 24/07/21

3,0 3 x
Trends Summer Talk met Caroline Pauwels, rector van de VUB
Archief