Teen Mom Australia

Teen Mom Australia herbekijken

Seizoen 2
26:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Home

3,0 4 x
Katya en Ammi halen herinneringen op aan hun vader. Baby Andrew keert terug uit het ziekenhuis. John en Georgie stellen hun vaardigheden op het gebied van co-ouderschap op de proef en Tanisha en Dante maken weer contact.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - We Need to Talk

3,0 12 x
Georgie wil weten of John Evie's vertrouwen heeft teruggewonnen, terwijl Tanisha naar een hulpverlener gaat en Ammi laat een tattoo plaatsen.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Make Up or Break Up

4,0 3 x
John heeft weer contact met Georgie en Evie, Katya viert haar 21ste verjaardag en de relatie tussen Sita en Thomson loopt op de klippen.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Spit the Dummy

4,0 7 x
Tanisha's ex Dante dreigt zich terug te trekken uit hun co-ouderschapsovereenkomst. Jiyah wordt één. John moet kiezen tussen zijn familie of zijn vriendin.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Future Planning

3,0 3 x
Een nerveuze Thomson zorgt alleen voor baby Andrew. Ammi is eerlijk over haar financiën. Georgie zoekt advies.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Moving Day

3,0 3 x
Evie besluit dat ze niet langer bij John zal blijven nadat ze haar relaties opnieuw heeft geëvalueerd. Thomson helpt Sita verhuizen. Ammi keert terug naar huis met baby Nakoah.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Baby Steps

4,0 10 x
Tanisha vertelt over haar verslechterende relatie met haar moeder. Georgie krijgt een tandheelkundige ingreep voorgesteld. Sita werkt eraan om Thomson thuis te krijgen.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - New Mom

3,0 14 x
Tienermoeders Sita, Georgie en Ammi keren terug om hun triomfen en worstelingen te delen, en een nieuwe tienermoeder verschijnt voor het eerst.

11. A Reunion of Sorts

4,0 4 x
In de reünie-aflevering praat Sita met Thomson over trouwplannen en volgende stappen, Ammi en Katya praten over hun meningsverschillen, en Georgie, John en Kelly confronteren hun problemen frontaal.

Aflevering 1

3,0 15 x
In de eerste aflevering van Teen Mom Australia ontmoeten we Sita, Georgie en Ammi. Zij zijn de drie meiden die hun huis en hart openstellen om hun verhaal te vertellen over het leven als tienermoeder.
Archief