Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven

2018
44:00

China

Verlopen 3,0 9 x
Slangenfanaat Nigel Marvin trekt naar China en gaat er op zoek naar de tien dodelijkste slangen.  Tijdens zijn tocht komt hij in aanraking met elk aspect van het Chinese landschap; hij beklimt steile bergflanken en waadt zelfs doorheen een zeegrot.  Onderweg ontdekt Nigel nog een hele resem fascinerende wezens en brengt hij een bezoek aan de slangenstad, waar 3 miljoen slangen door de inwoners worden gekweekt als voedsel en voor het ontwikkelen van medicijnen.
43:00

South Africa

Verlopen 3,0 10 x
In Zuid-Afrika vallen jaarlijks 250 doden door slangenbeten. Met 2000 beten per jaar is het land een hotspot van de dodelijkste slangen ter wereld. Maar welke soort is echt de gevaarlijkste? De spugende cobra, die z'n gif in Nigels gezicht sproeit? Of de angstaanjagende zwarte mamba, de grootste Afrikaanse gifslang en de snelste slang ter wereld? Of de pofadder, verantwoordelijk voor de meeste doden op het Afrikaanse continent? Nigel doorkruist het land, van de kaap in het zuiden tot Johannesbu...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.