Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Boss Baby: Back In Business

The Boss Baby: Back In Business herbekijken

Juli 2020

Seizoen 1 (Rimpels en stinkels)

4,0 19 x
Na Tims ontdekking grijpt de kersverse Kleine Baas de kans om zijn team te laten zien hoe een echte leider eruitziet.

Seizoen 1 (Research & Development)

3,0 15 x
Het Stankloze Serum van Baby Corp is in handen van de vijand. Coltrui-superster-directeurbaby komt met de uitdaging om voor 17.00 uur een nieuwe formule te ontwikkelen.

Seizoen 1 (Speel het nog eens, Tim)

4,0 19 x
Tims ouders schrijven hem voor de rest van de zomer in voor pianoles. Maar Kleine Baas vermoedt dat Tims 'lessen' deel uitmaken van een groter plan van Frederik Estes.

Seizoen 1 (De perfecte foto)

3,0 10 x
Nu de Templeton-mannen weg zijn op een 'kerelsweekend', bundelen Staci en Jimbo hun krachten om een dekentje te herenigen met zijn rechtmatige eigenaar.
Juni 2020

Seizoen 1 (De pot op)

4,0 46 x
Als gevolg van Gigi's zindelijkheidstraining loopt Kleine Baas poedelnaakt rond zonder luier. Maar Tim kan helemaal niet tegen al dat bloot.

Seizoen 1 (Pluizige dinges)

4,0 32 x
Het Consortium der Grijsaards overspoelt de markt met een onweerstaanbaar donzig nieuw speeltje dat alle baby's het hoofd op hol brengt.

Seizoen 1 (Pas op de oppas!)

3,0 32 x
Wanneer Frederik Estes en zijn vrienden Marisols talenten totaal in beslag nemen voor ouderenzorg, werken Kleine Baas en Tim samen om hun oppas terug te krijgen.

Seizoen 1 (Een dagje op de vlucht)

3,0 15 x
Nadat Kleine Baas de schuld krijgt van het Puppy Co.-lek, slaat hij op de vlucht en komt tegenover een oude zakelijke rivaal te staan.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Stil maar, kleine baby)

4,0 16 x
Een onschuldig uitstapje naar de bibliotheek voor het voorleesuurtje leidt tot een oorlog tussen de baby's en Frederik Estes' Consortium der Grijsaards.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Nacht van de droopad)

4,0 24 x
Op een donkere, stormachtige avond zetten Tim en Kleine Baas vallen voor twee zeer verschillende gevaren, een mythisch monster en een agent van Puppy Co., Bob de Mop.
Archief