The Brave

The Brave herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Close to Home - part 2

4,0 4 x
Het is voor Dalton en het team een race tegen de klok om een zenuwslopende missie tot een goed einde te brengen. Patricia en het team komen meer te weten over Hoffman en ze hopen met deze informatie onschuldige levens te kunnen redden.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Close to Home - part 1

4,0 5 x
Een onverwachte verdachte blijkt betrokken bij het hacken van een Amerikaanse onderzeeër. Dalton en het team doen een verrassende ontdekking in verband met Patricia's verleden. Patricia reist naar Turkije om één van grootste vijanden te confronteren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Grounded

3,0 9 x
Terwijl Jaz verplichte rust krijgt na haar gevangenschap, trekt de rest van het team naar Colombia om een terrorist met een verborgen agenda te onderscheppen. Door de schorsing van Campbell wordt Noah de waarnemend directeur. Wanneer FARC-rebellen een vliegtuig kapen, moet het team onderhandelingen opstarten.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Desperate Measures

3,0 18 x
Dalton en de rest van het team trachten te ontkomen na een fout afgelopen missie. Ondertussen zet Patricia in Washington haar carrière op het spel om het tij te keren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Desperate Times

4,0 6 x
Het team krijgt een opdracht waarbij het zich persoonlijk betrokken voelt. Ze worden op missie gestuurd naar Iran om de terrorist uit te schakelen die verantwoordelijk was voor de aanslag in Turkije. De missie verloopt echter niet zoals verwacht.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Stealth

3,0 2 x
Een onbemand Russisch vliegtuig scheert rakelings over een kamp van nomaden en stort neer in de woestijn. Het team krijgt te horen dat de drone over Amerikaans grondgebied vloog zonder gedetecteerd te worden. Ze krijgen de opdracht naar Mongolië te gaan, zich over de gewonde nomaden te ontfermen en de grens met China over ...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - It's All Personal

3,0 4 x
Tijdens een missie in Parijs doet Amir zich voor als een Algerijnse IS-strijder om zo te kunnen infiltreren in een cel die een jongen heeft ontvoerd om hem later als zelfmoordenaar in te zetten. Het team heeft echter zijn twijfels over de motieven van de jongen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Enhanced Protection

3,0 2 x
De CIA onderschept berichten over een mogelijke aanslag tijdens de vredestop in Nigeria waar ook de Amerikaanse ambassadeur Charles Webb aanwezig zal zijn. Dalton en zijn team krijgen de opdracht hem te beschermen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Seville Defection

3,0 10 x
In Spanje roept de dochter van een Russische spion de hulp in van het team om haar vader te laten overlopen. Intussen probeert Morgenthau een Russische mol bij de NSA te ontmaskeren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Break Out

4,0 11 x
Patricia Campbell dringt samen met haar team een Afghaanse militaire gevangenis binnen om een Amerikaanse talibanoverloper te ondervragen over een mogelijke aanslag op Amerikaanse bodem.
Archief