The Brave

Juli 2019
50:00

Seizoen 1 - Break Out

4,5 9 x
Patricia Campbell dringt samen met haar team een Afghaanse militaire gevangenis binnen om een Amerikaanse talibanoverloper te ondervragen over een mogelijke aanslag op Amerikaanse bodem.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

4,0 15 x
Patricia neemt een omstreden beslissing om een doorbraak te forceren in het onderzoek naar een grote internationale wapenhandelaar.
Juni 2019
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 24 x
Het team vertrekt naar Rusland om er CIA-agente Cassie Archer te redden. Die is op de vlucht nadat haar safehouse in Oekraïne werd aangevallen door rebellen. Ze wordt op de hielen gezeten door een speciaal getrainde Russische militaire eenheid. Het team probeert haar te lokaliseren en te onderscheppen voor er een internati...
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

4,0 68 x
Als een Amerikaanse arts wordt gegijzeld door een terroristische groepering, komt Captain Adam Dalton met zijn Special Ops team in actie om haar te redden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.