The Brave

September 2019
50:00

Seizoen 1 - 13. Close to Home - part 2

3,0 29 x
Dalton en het team racen tegen de klok tijdens een zenuwslopende missie. Patricia en het team komen meer te weten over Hoffman en ze hopen via hem onschuldige levens te kunnen redden.
50:00

Seizoen 1 - 12. Close to Home - part 1

4,0 20 x
Een onverwachte verdachte blijkt betrokken bij het hacken van een Amerikaanse onderzeeër. Dalton en het team doen een verrassende ontdekking in verband met Patricia's verleden.
Augustus 2019
50:00

Seizoen 1 - 10. Desperate Measures

3,0 26 x
Dalton en de rest van het team trachten te ontkomen na een missie waarbij ze een dramatisch verlies leden. Ondertussen doet Patricia er in Washington alles aan om de situatie de baas te blijven.
50:00

Seizoen 1 - 9. Desperate Times

4,0 25 x
Het team krijgt een opdracht waarbij het zich persoonlijk betrokken voelt. Ze worden op missie gestuurd naar Iran om de terrorist uit te schakelen die verantwoordelijk was voor de aanslag in Turkije.
50:00

Seizoen 1 - It's All Personal

4,0 19 x
Tijdens een missie in Parijs doet Amir zich voor als een Algerijnse IS-strijder om zo te kunnen infiltreren in een cel die een jongen heeft ontvoerd om hem later als zelfmoordenaar in te zetten.
Juli 2019

Seizoen 1 - Enhanced Protection

4,0 16 x
De CIA onderschept berichten over een mogelijke aanslag tijdens de vredestop in Nigeria waar ook de Amerikaanse ambassadeur Charles Webb aanwezig zal zijn. Dalton en zijn team krijgen de opdracht hem te beschermen. Wanneer ze ter plaatste aankomen, loopt alles anders dan ze hadden verwacht.
50:00

Seizoen 1 - The Seville Defection

4,0 9 x
In Spanje roept de dochter van een Russische spion de hulp in van het team om haar vader te laten overlopen. Intussen probeert Morgenthau een Russische mol bij de NSA te ontmaskeren.
50:00

Seizoen 1 - Break Out

4,5 21 x
Patricia Campbell dringt samen met haar team een Afghaanse militaire gevangenis binnen om een Amerikaanse talibanoverloper te ondervragen over een mogelijke aanslag op Amerikaanse bodem.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

4,0 26 x
Patricia neemt een omstreden beslissing om een doorbraak te forceren in het onderzoek naar een grote internationale wapenhandelaar.
Juni 2019
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 52 x
Het team vertrekt naar Rusland om er CIA-agente Cassie Archer te redden. Die is op de vlucht nadat haar safehouse in Oekraïne werd aangevallen door rebellen. Ze wordt op de hielen gezeten door een speciaal getrainde Russische militaire eenheid. Het team probeert haar te lokaliseren en te onderscheppen voor er een internati...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.