Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Brave

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

4,5 7 x
Wanneer een Amerikaanse dokter van Artsen Zonder Grenzen ontvoerd wordt door een terreurorganisatie, schieten kapitein Adam Dalton en zijn team van 'special ops' in actie om haar te redden.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Desperate Measures

3,0 1 x
Dalton en de rest van het team trachten te ontkomen na een fout afgelopen missie. Ondertussen zet Patricia in Washington haar carrière op het spel om het tij te keren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Grounded

3,0 4 x
Terwijl Jaz verplichte rust krijgt na haar gevangenschap, trekt de rest van het team naar Colombia om een terrorist met een verborgen agenda te onderscheppen. Door de schorsing van Campbell wordt Noah de waarnemend directeur. Wanneer FARC-rebellen een vliegtuig kapen, moet het team onderhandelingen opstarten.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Close to Home - part 1

4,0 1 x
Een onverwachte verdachte blijkt betrokken bij het hacken van een Amerikaanse onderzeeër. Dalton en het team doen een verrassende ontdekking in verband met Patricia's verleden. Patricia reist naar Turkije om één van grootste vijanden te confronteren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Close to Home - part 2

4,0 0 x
Het is voor Dalton en het team een race tegen de klok om een zenuwslopende missie tot een goed einde te brengen. Patricia en het team komen meer te weten over Hoffman en ze hopen met deze informatie onschuldige levens te kunnen redden.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Moscow Rules

4,0 5 x
Het team vertrekt naar Rusland om er CIA-agente Cassie Conner te redden. Die is op de vlucht nadat haar safehouse in Oekraïne werd aangevallen door rebellen. Ze wordt op de hielen gezeten door een speciaal getrainde Russische militaire eenheid. Het team probeert haar te lokaliseren en te onderscheppen voor er een internati...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Greater Good

3,0 0 x
Patricia neemt een omstreden beslissing om een doorbraak te forceren in het onderzoek naar een grote internationale wapenhandelaar, de in Mexico verblijvende Rainier Boothe. Het team van Dalton krijgt de opdracht om afluisterapparatuur te installeren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Break Out

4,0 3 x
Patricia Campbell dringt samen met haar team een Afghaanse militaire gevangenis binnen om een Amerikaanse talibanoverloper te ondervragen over een mogelijke aanslag op Amerikaanse bodem.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Seville Defection

3,0 4 x
In Spanje roept de dochter van een Russische spion de hulp in van het team om haar vader te laten overlopen. Intussen probeert Morgenthau een Russische mol bij de NSA te ontmaskeren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Enhanced Protection

3,0 1 x
De CIA onderschept berichten over een mogelijke aanslag tijdens de vredestop in Nigeria waar ook de Amerikaanse ambassadeur Charles Webb aanwezig zal zijn. Dalton en zijn team krijgen de opdracht hem te beschermen.
Archief