The Celts

Afleveringen
58:39

The revolt of the queen (3/3)

3,5 101 x
De Romeinse legioenen vestigen hun aandacht op de Britse eilanden. Maar daar krijgen ze ferme tegenwind van de grote oorlogskoningin Boudicca.
59:04

The Romans in Gaul (2/3)

3,5 124 x
In hun gouden eeuw strekt de Keltische wereld zich uit van Ierland tot Turkije. Maar de Kelten komen onder druk te staan van het opkomende Romeinse rijk.
1:00:00

At the gates of Rome (1/3)

3,5 337 x
We ontdekken de oorsprong van de Kelten in de Alpen van centraal Europa. Het eerste contact met de Romeinen resulteert in een gevecht. Rome wordt overwonnen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.