The Challenge: Double Agents

The Challenge: Double Agents herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 - Reunion Part 2

4,0 14 x
De missie gaat verder in deel twee van de reünie. Er worden, nooit eerder vertoonde, beelden onthuld.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Reunion Part 1

4,0 10 x
Vernon Davis verzamelt de spelers om het afgelopen seizoen te bespreken: Devin benoemt Fessy's opschepperigheid; Kam en Leroy bespreken de evolutie van hun romance en een, niet zo geheime, verliefdheid wordt onthuld.

Seizoen 1, Aflevering 20 - The World is Not Enough

4,0 7 x
Na een desastreuze start van de finale maakt één team zich zorgen of ze nog wel door kunnen gaan in de wedstrijd. De overgebleven agenten moeten volharden en mentale en fysieke uitputting doorstaan om hun deel van de prijs van één miljoen dollar te winnen.

Seizoen 1, Aflevering 19 - No Time to Die

4,0 36 x
De overige acht agenten arriveren bij de finale van TJ en beginnen aan hun meest slopende missie van het seizoen. Het lot van één team staat op het spel na een schokkende onthulling.

Seizoen 1, Aflevering 18 - True Lies

4,0 7 x
Een 'introverte' speler maakt een grote, openbare aankondiging over hun toekomst, terwijl de finale nadert. TJ verschijnt op het hoofdkantoor met een schokkend verzoek. Twee spelers strijden tegen elkaar in de laatste uitschakeling van het seizoen.

Seizoen 1, Aflevering 17 - A Most Wanted Man

4,0 23 x
Een agent ontdekt dat ze alles moet doen om voor zichzelf te zorgen en twee onbetrouwbare spelers moeten op elkaar vertrouwen.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Never Say Never Again

4,0 12 x
Kwetsbare mannelijke ego's staan op het spel als de twee alfa's ruzie krijgen over wie de beste speler is. De laatste agent zonder Gouden Schedel hoopt enorm op een plek in TJ's finale. Agenten gaan een doodenge hindernis aan.

Seizoen 1, Aflevering 15 - The Best of Enemies

3,0 9 x
Wanneer twee rivalen partners worden, zijn ze bang dat hun rivaliteit hen ervan zal weerhouden om te winnen. Na de vele verliezen hoopt Cory eindelijk zijn eigen vloek te verbreken.

Seizoen 1, Aflevering 14 - The Spy Who Loved Fessy

3,0 9 x
De Agents lijden in de griezelige 'Mission: Survive The Night': Ze moeten hun grootste angsten onder ogen komen. Nu de Gouden Schedels in het spel zijn, heroverweegt iedereen nog eens of ze de juiste partners hebben om te overleven.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Tinker, Tailer, Bunny, Spy

4,5 14 x
TJ's verrassing is ingeslagen als een bom en laten het Hoofdkwartier schudden op z'n grondvesten. Eén Agent komt met een controversiële move tijdens een spel en krijgt iedereen over zich heen. Een andere Agent loopt een blessure op.
Archief