Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Chronicles Of Mourne

The Chronicles Of Mourne herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Spring

3,0 9 x
Na een lange en harde winter is het eindelijk lente in de Mournes. Waar je ook kijkt zie je tekenen van nieuw leven en het seizoen doet een wind van energie en optimisme over het gebied waaien. Een nieuw jaar is van start gegaan en de bewoners van de Mournes bereiden zich voor op de volgende drukke zomer.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Winter

3,0 18 x
De winter is zonder enige twijfel visueel het meest magische seizoen. Sneeuw en ijs toveren de bergen en bossen om in een winterwonderland dat aan de fantasiewereld Narnia doet denken. Als de Mournes zijn gaan slapen kunnen enkel de sterkste soorten nog van het prachtige schouwspel genieten.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Autumn

3,0 23 x
Het is herfst. Na een druk zomerseizoen bereiden de bewoners van de Mournes, zowel mensen als dieren, zich voor op de winter. Het is dan wel nat en er staat ook veel wind, toch is er veel natuurpracht te zien.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Summer

4,0 9 x
De reeks begint in de zomer, het drukste en populairste seizoen voor de Mournes. De bergen zijn paars door de heide en de resorts zitten barstensvol toeristen. Maar de camera trekt weg van de drukte en onthult een geheime wereld die vele bezoekers nooit te zien krijgen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 1

Verwacht op
Summer De reeks begint in de zomer, het drukste en populairste seizoen voor de Mournes. De bergen zijn paars door de heide en de resorts zitten barstensvol toeristen. Maar...
Archief