Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Cleaning Lady

The Cleaning Lady herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

3,0 40 x
Nadat ze getuige is van een moord binnen het maffiamilieu wordt alleenstaande moeder Rosa gedwongen om de plaats delict proper te maken. Door haar oog voor detail springt ze in het oog bij de criminele familie die verantwoordelijk is voor de moord.

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 5 x
Rosa vertelt Sandro over de verdwijning van Maria. Sandro en Gutierrez trekken naar de shop van Emilio waar ze op zoek gaan naar bewijsmateriaal voor het forensisch team.

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

3,0 10 x
Emilio wordt gearresteerd. Rosa bekent alles aan Sandro. Die laatste slaagt erin haar te overtuigen om bewijsmateriaal te verzamelen over de illegale activiteiten van haar werkgever.

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

3,0 6 x
Rosa krijgt de opdracht een landhuis proper te maken waar illegale abortussen worden uitgevoerd. ze slaagt erin bewijsmateriaal te verzamelen maar wordt op de terugweg tegengehouden.

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

4,0 14 x
Sandro en Gutierrez stellen alles in het werk om te achterhalen waar Rosa wordt vastgehouden.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 24 x
Het lichaam van de vermoorde boksmanager wordt gevonden en inspecteurs Sandro en Gutiérriez worden op de zaak gezet. Het bewijsmateriaal leidt hen naar de boksstudio, waar ze kennismaken met Rosa.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 15 x
De gezondheid van Rosa haar zoon gaat zienderogen achteruit. Ondertussen ontdekken Sandro en Gutiérrez een nieuw lijk. Op de plaats delict vinden de inspecteurs ook een wapen.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 11 x
Rosa wordt door de maffia gevraagd om een nogal vreemde taak voor haar rekening te nemen. In de zoo wordt ondertussen een nieuw slachtoffer gevonden. Alles wijst op zelfmoord, maar inspecteur Sandro is niet overtuigd.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 7 x
Terwijl Rosa betrokken raakt bij het drugsmilieu wanneer ze wordt gevraagd om een drugskeuken proper te maken, wordt inspecteur Sandro geschorst. Felipe heeft een terugval.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 19 x
Rosa besluit zich voltijds bezig te houden met haar criminele activiteiten in de hoop genoeg geld te kunnen sparen om met Felipe naar Amerika te kunnen gaan voor een behandeling. Maria verdwijnt spoorloos.
Archief