The Comedians

2017
19:00

Aflevering 12

4,0 3 x
Josh zit samen met zijn jonge, hippe vrienden in zijn kleedkamer. Wanneer ze grapjes maken over Billy, eist hij dat ze ophouden, maar uiteindelijk gaat hij er toch in mee. Hij raakt helemaal overstuur wanneer plots Billy voorbij wandelt. De volgende...
20:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Wanneer het televisiekanaal de startdatum van de Billy en Josh Show uitstelt, proberen Billy en Josh de show te redden. Josh vraagt aan de tekstschrijvers van Frozen om een nummer te maken voor een sketch, zonder Billy ervan op de hoogte te brengen.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.