The Durrells

Juli 2018
46:00

Aflevering 6

Verlopen 4,5 45 x
Terwijl de familie zich opmaakt voor een feest, lijkt alles wonderwel goed te gaan in Korfoe.  Sven slaagt met vlag en wimpel voor het kruisverhoor van zijn potentieel nieuwe familie, maar is alles wel wat het lijkt? De kleine zoo van Gerry wordt alsmaar groter, maar tegelijkertijd begint hij zich af te vragen of het wel ethisch is om dieren in gevangenschap de houden. En zal het Margo lukken om de teruggetrokken gravin warm te maken voor het feest van het jaar?
Juni 2018
46:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 17 x
Er hangt liefde in de lucht, maar is dat genoeg om de Durrells af te leiden van de gevreesde komst van de bazige tante Hermione en haar nicht en neef? Ook Nancy, de vriendin van Larry, brengt een verrassingsbezoekje. Het ontspoorde gedrag van Larry is niet van dien aard om de kritiek van tante Hermione op het gezin te doen afzwakken. Zal Louisa breken onder nog zo'n aanval of zal het verrassende aanbod van Sven haar nieuwe moed geven? Intussen is Margo helemaal weg van Angel en heeft Garry alle...
46:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 21 x
Wanneer Gerry zijn kamer omvormt tot een centrum voor wetenschappelijk onderzoek, beseft zijn familie pas hoe gepassioneerd hij is door dieren.  Leslie gaat om met de foute mensen en wordt beschuldigd van een gewapende overval; Louisa grijpt drastisch in om haar zoon te helpen.  Intussen wordt Margo verliefd op een knappe tuinier van de Villa Mavrodaki. Kapitein Creech, de grofgebekte zeebonk, keert terug. Is hij echt een nieuwe weg ingeslagen?
46:00

Aflevering 3

Verlopen 3,0 13 x
Margo is erg trots op haar nieuwe job in het ziekenhuis, maar een toevallige ontmoeting met een exotische kluizenaar doet haar ontdekken wat haar echte talent is. Ondanks verwoede pogingen om de relatie met Sven te verbeteren, heeft Louisa nog twijfels over Korfoe, zeker wanneer Gerry bevriend raakt met de mysterieuze gevangene Kosti en Leslie ontdekt dat alcohol en de bars in Korfoe een gevaarlijke combinatie kunnen zijn.
46:00

Aflevering 2

Verlopen 4,5 29 x
Het gezin begint te wennen aan het eilandleven, maar de geldzorgen zijn niet verdwenen. Spiro krijgt goed nieuws uit onverwachte bron.  Een uitermate gelukkige Leslie heeft het moeilijk om begrip te hebben voor de gekwetste Margo. Gerry breidt intussen zijn dierenverzameling verder uit.  Larry wordt ernstig ziek, zijn leven komt in de handen te liggen van Theo en de knappe buurman Sven. Zal hun medische basiskennis volstaan om hem te redden?
46:00

Aflevering 1

Verlopen 4,5 79 x
Engeland in de jaren 30. De verarmde maar levenslustige weduwe Louisa Durrell haalt haar vier onhandelbare kinderen weg uit hun vertrouwde omgeving om een nieuwe start te maken op het zonovergoten Korfoe.  Hoe zal het hen vergaan met hun geldzorgen in dit paradijs?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.