Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Furchester Hotel

The Furchester Hotel herbekijken

Maart 2018

Het Furchester Hotel Aflevering 4

Verlopen 4,0 24 x
De telefoon in het Furchester Hotel is stuk en Furgus moet daardoor elke boodschap persoonlijk doorgeven aan de gasten. Die dag is er ook een professionele jodelaar aanwezig in het hotel, die iedereen leert jodelen.

Het Furchester Hotel Aflevering 3

Verlopen 4,0 18 x
Het Furchester Hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Het Furchester Hotel Aflevering 2

Verlopen 4,0 33 x
Alle koekjes zijn op in het Furchester Hotel, waardoor Koekiemonster honger heeft. Wanneer een gigantisch koekje incheckt in het hotel, moeten de eigenaars Koekiemonster proberen weg te houden van hun gast.

Het Furchester Hotel Aflevering 1

Verlopen 3,0 25 x
De Furchester-familie maakt een video om hun hotel te promoten.

Het Furchester Hotel Aflevering 13

Verlopen 3,0 21 x
Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.

Het Furchester Hotel Aflevering 10

Verlopen 3,0 20 x
Wanneer Phoebe haar stem verliest, moet de rest van de familie Furchester uitzoeken hoe ze moeten communiceren met de sprekende dieren in het hotel.
Februari 2018

Het Furchester Hotel Aflevering 9

Verlopen 3,0 17 x
Dierendetectives bezoeken het Furchester Hotel voor een mysterieweekend. Pas wanneer een wasbeer incheckt in het hotel, krijgen de detectives het druk met raadsels oplossen.

Het Furchester Hotel Aflevering 8

Verlopen 4,0 34 x
Wanneer Furgus Isabel per ongeluk te veel olie geeft, krijgt ze de hik. Ze loopt voortdurend te hikken door het hotel. De familie Furchester probeert haar te genezen.

Het Furchester Hotel Aflevering 7

Verlopen 3,0 26 x
Elmo wil bewijzen dat hij goed is in roomservice en brengt een toast naar Harvey's kamer. Gelukkig krijgt hij de hulp van Phoebe, die hem alles bijleert over goede en vriendelijke bediening.
Januari 2018

Het Furchester Hotel Aflevering 5

Verlopen 4,0 27 x
Een groep kippen moet op uitstap vertrekken, maar ze ontsnappen steeds. Phoebe en Elmo moeten een oplossing bedenken om alle kippen op tijd in de lobby te krijgen.
Archief