The House That £100K Built: Tricks Of The Trade

April 2018
59:00

Aflevering 6

Verlopen 3,0 24 x
Ben en Mita zijn verliefd op hun knusse loft. Maar met twee kinderen erbij is ze te klein geworden en veel budget voor uitbreiding is er niet. Piers en Kieran halen al hun creativiteit boven om samen met het koppel de chaotische flat om te toveren tot een gezellige stek voor het gezin. Graham wil dat zijn partner Gabrielle bij hem intrekt, maar daarvoor is een grondige make-over van zijn huis nodig. Met een krap budget en de hulp van Piers probeert hij er een romantische plek van te maken.
Maart 2018
58:00

Aflevering 5

Verlopen 3,0 8 x
Nu Mikyla's verloofde bij haar en de kinderen is ingetrokken, wordt haar huis te klein. Met een klein budget zal ze samen met Kieran en Piers creatief te werk moeten gaan om een uitbreiding te realiseren. Rita heeft 3400 euro bijeengesprokkeld voor de renovatie van haar keuken. En die mag er niet eender hoe uit zien. Piers moet Rita van koers doen veranderen, want haar wensen zijn veel te hoog gegrepen.
58:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 18 x
Na jaren de wereld te zijn rondgetrokken, willen ex-militairen Ronnie en Nicky met weinig geld een bungalow omtoveren in hun droomhuis. Een klus voor Kieran en Piers. Maar door de financiële beperkingen zal het tweetal dit keer nog creatiever moeten zijn dan anders. Nigel is een doe-het-zelver, maar geen snelle. Nu zijn nieuwe partner Kim en haar kinderen bij hem zijn ingetrokken, moet de verbouwing sneller vooruitgaan. Maar een groot budget is er niet, dus niet alles kan tegelijk aangepakt wor...
59:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 11 x
Het huis van Abigail en Christian is mooi gelegen, maar ook te donker en helemaal niet praktisch ingericht voor een gezin. Ze willen niet al hun spaargeld opofferen voor een grondige verbouwing, dus schieten Kieran en Piers ter hulp. Madelaine staat voor een dilemma: ze wil het ouderlijk huis dat ze geërfd heeft verbouwen, maar tegelijkertijd wil ze niet alle herinneringen aan vroeger uitwissen. De geknipte opdracht voor Piers.
59:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 14 x
Na een lastige scheiding blijft er voor Sue nog maar weinig geld over om haar huisje in Kent te verbouwen. Kieran en Pierce komen met een boel ideeën om Sue te helpen, maar toch wordt ze gedwongen om enkele ingrijpende beslissingen te nemen.  Kath en Greg hebben een hekel aan hun keuken, dus gaat Kieran op zoek naar manieren om er de keuken van hun dromen van te maken. Maar hun financiële situatie maakt het hen niet gemakkelijk. En bovendien duiken er nog heel wat andere problemen op.
58:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 9 x
Door een impulsaankoop zit ex-verpleegster Dawn met een piepklein huisje opgescheept dat zelfs te klein is om haar familie in te ontvangen. Kunnen Kieran en Piers haar helpen om van de kleine stek een leuke plek te maken?  Door een slechte verbouwing zitten Angela en Dale met een kater. Bovendien kampt Angela met gezondheidsproblemen. Ze hebben amper 5600 euro om de hele achterkant opnieuw te verbouwen. Piers zal dus alles uit de kast moeten halen voor een geslaagd resultaat.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.