The hunt

Afleveringen
49:50

Living with predators

Verlopen 3,0 91 x
Welke toekomst is er weggelegd voor enkele van de meest iconische roofdieren op onze planeet? Kunnen deze harde werkers ook overleven in de 21e eeuw?
48:05

Race against time

Verlopen 3,0 74 x
Aan de kust is timing het allerbelangrijkste om voedsel te vinden. Het is de enige plek waar roofdieren vanuit de lucht, de zee en vanop het land samenkomen.
48:19

Nowhere to hide

Verlopen 3,0 73 x
De grootste uitdaging voor dieren op vlaktes, savannes of in woestijnen is om uit het zicht te blijven. Hoe kan een roofdier dan onopgemerkt dichterbij komen?
47:21

Hunger at sea

Verlopen 3,0 63 x
Hoe overleef je op zee, in een wereld waarin het voedsel niet alleen schaars is maar ook ver verspreid?
48:46

Hide and seek

3,0 97 x
In de ondoordringbare en complexe werelden van bossen en oerwouden liggen er talloze uitdagingen voor jagers en prooien.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.