Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Island With Bear Grylls

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Surviving the Island

4,0 6 x
Bear Grylss arriveert op het eiland. Vooraleer de kandidaten terugkeren naar de bewoonde wereld wil hij de beweegredenen achter de soms dubieuze overlevingsstrategieën van de schipbreukelingen te weten komen.
46:00

Aflevering 5

4,0 4 x
Net voor de laatste week van start gaat, besluiten de twee groepen te vechten tegen hun vooroordelen en de hoge golven, en trekken ze samen naar een eiland in de buurt. Kunnen ze hun verschillen aan de kant schuiven vooraleer Bear Grylls arriveert?
47:00

Aflevering 4

4,0 2 x
Na drie weken op het eiland zijn de schipbreukelingen al heel wat vermagerd. Gynaecoloog Ali weegt ondertussen minder dan 44 kilo. De twee groepen besluiten hun verschillen even aan de kant te schuiven om samen op jacht te gaan.
Seizoen 4
1:00:00

Aflevering 6

3,0 23 x
Tijd voor Bear Grylls om na vijf weken de balans op te maken: welke generatie heeft het experiment het beste doorstaan? Kom je het verst met wijsheid en kennis van zaken, of blijkt jeugdig enthousiasme belangrijker om te overleven op een eiland?
1:05:00

Aflevering 5

4,0 15 x
Na vier weken op het eiland zijn de eilandbewoners samen ongeveer 160 kilo afgevallen. De laatste dagen op het eiland stellen iedereen zwaar op de proef.
1:10:00

Aflevering 4

3,0 13 x
De eilandbewoners maken kennis met de kracht van Moeder Natuur. Een reeks hevige stortbuien heeft hun kamp verwoest, en dan weten ze nog niet dat er ook nog een orkaan op komst is.
1:05:00

Aflevering 3

3,0 23 x
Nu jong en oud naast elkaar leven hopen de eilanders op snelheid te komen, maar na een paar weken op het eiland blijft het gebrek aan voedsel een bron van frustratie. Al gauw ontstaan de eerste spanningen.
1:05:00

Seizoen 4, Aflevering 2

4,0 22 x
De jongeren komen tot de vaststelling dat ze de locatie van hun kamp verkeerd hebben gekozen, want door de regen verandert het in een onbewoonbaar moeras. Ze besluiten zich bij de ouderen te voegen, die verder noordelijk hun kamp hebben opgesteld.
1:05:00

Seizoen 4, Aflevering 1

3,0 38 x
Oud en jong strijden tegen elkaar in het vierde seizoen van Bear Grills' epische survivalreeks. Welke generatie weet te overleven als ze tot het uiterste van hun kunnen worden gedreven?
Archief