The Kids Are Alright

Laatste aflevering
The Kids Are Alright

Seizoen 1 - 17. Low Expectations

16 x

Timmy neemt deel aan een wedstrijd waamee hij een plek in een tv-show kan winnen. Hij neemt het heft in eigen handen wanneer hij geen reactie krijgt. Peggy wil haar rijbewijs behalen.

Maart 2020

Seizoen 1 - 18. Peggy Drives Away

10 x
Peggy trapt het zonder enige uitleg thuis af. Mike schakelt Wendi in om haar terug te vinden.

Seizoen 1 - 15. Nine Birthdays

11 x
Peggy heeft altijd al de gewoonte gehad om van resterende wax nieuwe kaarsen te maken en besluit hier haar job van te maken. Timmy wil koste wat het kost tickets bemachtigen voor Boxcar Billy's Hobo Jamboree.

Seizoen 1 - 16. Wendi's House

11 x
Mike en Peggy vernemen dat de ouders van Wendi gaan scheiden. Peggy schrikt echter wanneer ze ontdekt dat Wendi en Eddie alleen werden gelaten, zonder enige vorm van toezicht.

Seizoen 1 - 13. Valentine's Day

12 x
Peggy wil dat Timmy meer aandacht besteedt aan zijn persoonlijke hygiëne en probeert hem dit duidelijk te maken, maar Mike is bang dat ze hem onzekerheden aanpraat. Timmy ontvangt een valentijnskaart van een geheime aanbidder.

Seizoen 1 - 14. Happy Cecil

11 x
Mike en Peggy zijn verrast te horen dat eerwaarde Dunne een vriendin heeft. Frank verliest de kerksleutels die hem toevertrouwd waren.
Februari 2020

Seizoen 1 - 11. Mailbox

12 x
Eddie en Wendi praten over de toekomst en blijken duidelijk andere ideeën te hebben. Daarop besluit Wendi hun relatie stop te zetten.

Seizoen 1 - 12. Vietnam

6 x
Eddie en Lawrence worden opgeroepen om hun dienstplicht te vervullen. Ze leggen zich neer bij hun lot, maar Mike en Peggy willen vermijden dat hun zonen naar Vietnam moeten.

Seizoen 1 - 10. Show Boat

7 x
Frank helpt achter de schermen bij een musical waarin Timmy zal optreden. Die laatste is jaloers op de aandacht die Frank krijgt voor zijn werk. Mike maakt zich zorgen dat Joey op het slechte pad geraakt en besluit hem een lesje te leren.

Seizoen 1 - 9. The Love List

20 x
Iemand maakte de lamp in de eetkamer stuk, maar iedereen zwijgt als een graf. Timmy wijst een van zijn broers aan als de dader, maar voelt zich vervolgens zo schuldig dat hij hevige buikpijn krijgt en naar het ziekenhuis moet.

Seizoen 1 - 7. Little Cyst

14 x
Peggy vermoedt dat ze opnieuw zwanger is, maar wordt vervolgens gediagnosticeerd met een cyste. De kinderen proberen ondertussen te weten te komen waarom Mike en Peggy zich zo vreemd gedragen.

Seizoen 1 - 8. Christmas 1972

12 x
Mike is jaloers op het succes van Tom, de broer van Peggy, die op bezoek komt voor Kerstmis. Timmy ontvangt 100 dollar van zijn oudtante. Eddie vergeet een kerstcadeau te kopen voor Wendi.

Seizoen 1 - 5. Boxing

9 x
Timmy moet kiezen: volgt hij het carrièrepad dat zijn vader voor hem voor ogen had of zet hij alles op alles voor een carrière in de showbizz? Lawrence heeft weinig ervaring in de liefde en gaat op oefendate met Eddie.

Seizoen 1 - 6. Behind the Counter

10 x
Mike geeft Eddie seksuele voorlichting. Peggy is echter niet tevreden met de manier waarop hij de zaken heeft aanpakt. Frank wil tuinklusjes doen zonder hiervoor betaald te worden, maar daar willen Joey en Timmy een stokje voor steken.

Seizoen 1 - 3. Microwave

13 x
Mike koopt een nieuwe microgolfoven, maar Peggy is hier niet mee opgezet. Lawrence volgt psychologielessen op school en onderwerpt Mike en Peggy vervolgens aan een screening.

Seizoen 1 - 4. Peggy's Day Out

26 x
Eddie laat in zijn slaapkamer een fles drank vallen en wil absoluut voorkomen dat Peggy dit ontdekt. Zijn vriendin Wendi probeert Peggy af te leiden door haar aan te manen een dagje vrijaf te nemen. Peggy gaat uiteindelijk akkoord, maar wil dat Wendi haar vergezelt.
Januari 2020

Seizoen 1 - 1. Pilot

13 x
Lawrence keert terug naar huis met nieuws: hij stopt voorgoed met het seminarie. In de plaats daarvan wil hij 'de wereld redden'. Timmy besluit ondertussen om auditie te doen voor een theaterproductie, maar Peggy verbiedt het hem. Frank ontdekt dat Eddie een vriendinnetje heeft en chanteert hem hiermee.

Seizoen 1 - 2. Timmy's Poem

12 x
Timmy neemt deel aan een poëziewedstrijd. Het prijzengeld wil hij gebruiken om zijn buikspreekpop te laten herstellen. Lawrence vindt dat het gezin te weinig verse groenten eet, maar Mike is het daar niet mee eens.
Archief