Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Kids Are Alright

The Kids Are Alright herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 17. Low Expectations

3,0 16 x
Timmy neemt deel aan een wedstrijd waamee hij een plek in een tv-show kan winnen. Hij neemt het heft in eigen handen wanneer hij geen reactie krijgt. Peggy wil haar rijbewijs behalen.

Seizoen 1 - 18. Peggy Drives Away

3,0 10 x
Peggy trapt het zonder enige uitleg thuis af. Mike schakelt Wendi in om haar terug te vinden.

Seizoen 1 - 15. Nine Birthdays

3,0 11 x
Peggy heeft altijd al de gewoonte gehad om van resterende wax nieuwe kaarsen te maken en besluit hier haar job van te maken. Timmy wil koste wat het kost tickets bemachtigen voor Boxcar Billy's Hobo Jamboree.

Seizoen 1 - 16. Wendi's House

4,0 10 x
Mike en Peggy vernemen dat de ouders van Wendi gaan scheiden. Peggy schrikt echter wanneer ze ontdekt dat Wendi en Eddie alleen werden gelaten, zonder enige vorm van toezicht.

Seizoen 1 - 13. Valentine's Day

3,0 12 x
Peggy wil dat Timmy meer aandacht besteedt aan zijn persoonlijke hygiëne en probeert hem dit duidelijk te maken, maar Mike is bang dat ze hem onzekerheden aanpraat. Timmy ontvangt een valentijnskaart van een geheime aanbidder.

Seizoen 1 - 14. Happy Cecil

3,0 10 x
Mike en Peggy zijn verrast te horen dat eerwaarde Dunne een vriendin heeft. Frank verliest de kerksleutels die hem toevertrouwd waren.
Februari 2020

Seizoen 1 - 11. Mailbox

3,0 11 x
Eddie en Wendi praten over de toekomst en blijken duidelijk andere ideeën te hebben. Daarop besluit Wendi hun relatie stop te zetten.

Seizoen 1 - 12. Vietnam

4,0 6 x
Eddie en Lawrence worden opgeroepen om hun dienstplicht te vervullen. Ze leggen zich neer bij hun lot, maar Mike en Peggy willen vermijden dat hun zonen naar Vietnam moeten.

Seizoen 1 - 10. Show Boat

3,0 6 x
Frank helpt achter de schermen bij een musical waarin Timmy zal optreden. Die laatste is jaloers op de aandacht die Frank krijgt voor zijn werk. Mike maakt zich zorgen dat Joey op het slechte pad geraakt en besluit hem een lesje te leren.

Seizoen 1 - 9. The Love List

3,0 19 x
Iemand maakte de lamp in de eetkamer stuk, maar iedereen zwijgt als een graf. Timmy wijst een van zijn broers aan als de dader, maar voelt zich vervolgens zo schuldig dat hij hevige buikpijn krijgt en naar het ziekenhuis moet.
Archief