Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Kids Are Alright

Februari 2020
20:00

Seizoen 1 - 8. Christmas 1972

4,0 1 x
Mike is jaloers op het succes van Tom, de broer van Peggy, die op bezoek komt voor Kerstmis. Timmy ontvangt 100 dollar van zijn oudtante. Eddie vergeet een kerstcadeau te kopen voor Wendi.
20:00

Seizoen 1 - 7. Little Cyst

4,0 3 x
Peggy vermoedt dat ze opnieuw zwanger is, maar wordt vervolgens gediagnosticeerd met een cyste. De kinderen proberen ondertussen te weten te komen waarom Mike en Peggy zich zo vreemd gedragen.
25:00

Seizoen 1 - 5. Boxing

3,0 1 x
Timmy moet kiezen: volgt hij het carrièrepad dat zijn vader voor hem voor ogen had of zet hij alles op alles voor een carrière in de showbizz? Lawrence heeft weinig ervaring in de liefde en gaat op oefendate met Eddie.
25:00

Seizoen 1 - 6. Behind the Counter

3,0 2 x
Mike geeft Eddie seksuele voorlichting. Peggy is echter niet tevreden met de manier waarop hij de zaken heeft aanpakt. Frank wil tuinklusjes doen zonder hiervoor betaald te worden, maar daar willen Joey en Timmy een stokje voor steken.
25:00

Seizoen 1 - 4. Peggy's Day Out

4,0 3 x
Eddie laat in zijn slaapkamer een fles drank vallen en wil absoluut voorkomen dat Peggy dit ontdekt. Zijn vriendin Wendi probeert Peggy af te leiden door haar aan te manen een dagje vrijaf te nemen. Peggy gaat uiteindelijk akkoord, maar wil dat Wendi haar vergezelt.
15:00

Seizoen 1 - 3. Microwave

3,0 6 x
Mike koopt een nieuwe microgolfoven, maar Peggy is hier niet mee opgezet. Lawrence volgt psychologielessen op school en onderwerpt Mike en Peggy vervolgens aan een screening.
Januari 2020
20:00

Seizoen 1 - 1. Pilot

3,0 3 x
Lawrence keert terug naar huis met nieuws: hij stopt voorgoed met het seminarie. In de plaats daarvan wil hij 'de wereld redden'. Timmy besluit ondertussen om auditie te doen voor een theaterproductie, maar Peggy verbiedt het hem. Frank ontdekt dat Eddie een vriendinnetje heeft en chanteert hem hiermee.
20:00

Seizoen 1 - 2. Timmy's Poem

3,0 2 x
Timmy neemt deel aan een poëziewedstrijd. Het prijzengeld wil hij gebruiken om zijn buikspreekpop te laten herstellen. Lawrence vindt dat het gezin te weinig verse groenten eet, maar Mike is het daar niet mee eens.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.