Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Lens

The Lens herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

3,0 15 x
Fotograaf Roman blijft verslagen achter nadat zijn vader omkwam bij een vluchtmisdrijf. Maar kan zijn beeldopname de speurders helpen om de dader te identificeren?

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,8 203 x
Roman maakt nu deel uit van het onderzoeksteam en probeert zijn opleiding af te ronden terwijl hij een huwelijksceremonie filmt voor zijn moeder.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 15 x
Wanneer Romans voormalige vriendin vermist raakt, gaat hij op zoek naar haar en ontdekt dat ze bezig was met een film over een ex-gedetineerde.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

4,0 13 x
Het team staat onder druk tijdens hun zoektocht naar de moordenaar van een vrouw wiens ledematen in de Vltava-rivier werden gevonden.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 7 x
Om de moordenaar van een voormalige collega op te sporen, infiltreert Romans collega Thomas in een drugsbende. Tijdens een inval van de politie, weet de leider echter te ontsnappen.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 6 x
Roman, Borek en Nikola onderzoeken de brutale moorden op een aantal lifters, maar de dader is sluw en weet de politie te ontwijken. Nikola besluit om een val op te zetten.

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 9 x
De gevaarlijke crimineel Dyml is weer actief, maar iemand stuurt via een mobiele telefoon beelden van de activiteiten van zijn drugsbende naar het team van Barta.
Archief