Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Lens

December 2019
50:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

3,0 0 x
Fotograaf Roman blijft verslagen achter nadat zijn vader omkwam bij een vluchtmisdrijf. Maar kan zijn beeldopname de speurders helpen om de dader te identificeren?
50:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 2 x
Roman maakt nu deel uit van het onderzoeksteam en probeert zijn opleiding af te ronden terwijl hij een huwelijksceremonie filmt voor zijn moeder. Hij vindt een verrassende aanwijzing voor de identiteit van een bende bankovervallers.
50:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 1 x
Wanneer Romans voormalige vriendin vermist raakt, gaat hij op zoek naar haar en ontdekt dat ze bezig was
50:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

4,0 1 x
Het team staat onder druk tijdens hun zoektocht naar de moordenaar van een vrouw wiens ledematen in de Vltava-rivier werden gevonden. Alles wijst in de richting van haar man, maar heeft hij een motief?
50:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 1 x
Om de moordenaar van een voormalige collega op te sporen, infiltreert Romans collega Thomas in een drugsbende. Tijdens een inval van de politie, weet de leider echter te ontsnappen.
50:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 2 x
Roman, Borek en Nikola onderzoeken de brutale moorden op een aantal lifters, maar de dader is sluw en weet de politie te ontwijken. Nikola besluit om een val op te zetten.
50:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 0 x
De gevaarlijke crimineel Dyml is weer actief, maar iemand stuurt via een mobiele telefoon beelden van de activiteiten van zijn drugsbende naar het team van Barta.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.