The Lens

The Lens gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
The Lens

Fotograaf Roman blijft verslagen achter nadat zijn vader omkwam bij een vluchtmisdrijf. Maar kan zijn beeldopname de speurders helpen om de dader te identificeren?

Maart 2020
Roman maakt nu deel uit van het onderzoeksteam en probeert zijn opleiding af te ronden terwijl hij een huwelijksceremonie filmt voor zijn moeder.
Wanneer Romans voormalige vriendin vermist raakt, gaat hij op zoek naar haar en ontdekt dat ze bezig was met een film over een ex-gedetineerde.
Het team staat onder druk tijdens hun zoektocht naar de moordenaar van een vrouw wiens ledematen in de Vltava-rivier werden gevonden.
Om de moordenaar van een voormalige collega op te sporen, infiltreert Romans collega Thomas in een drugsbende. Tijdens een inval van de politie, weet de leider echter te ontsnappen.
Roman, Borek en Nikola onderzoeken de brutale moorden op een aantal lifters, maar de dader is sluw en weet de politie te ontwijken. Nikola besluit om een val op te zetten.
De gevaarlijke crimineel Dyml is weer actief, maar iemand stuurt via een mobiele telefoon beelden van de activiteiten van zijn drugsbende naar het team van Barta.
Archief