Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Loud House

The Loud House herbekijken

Seizoen 2
21:00

Seizoen 2, Aflevering 26 - Ingesneeuwd / Sneeuwvrije Val

3,0 9 x
Lana overtuigt de kinderen naar de Burpin' Burger te gaan om haar raceauto rijdende held te ontmoeten, ondanks de hevige sneeuwval. // Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, beseft hij hoe overbezorgd Clyde's vaders zijn.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 25 - De Brullende Baby / Antisociaal

3,0 7 x
Om Lily te laten stoppen met huilen geven de kinderen haar een oud zingend speeltje van zolder, maar daar worden ze al snel gek van. // Papa verklaart de oorlog aan de apparaten van de kinderen, dus besluiten ze papa te laten zien hoe geweldig elektronica en internet zijn.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Getruct !

3,0 8 x
Voor Halloween hebben Lincoln en Clyde een chique buurt uitgezocht om hun dromen waar te maken: het scoren van grote snoeprepen. Ondertussen zet Lucy een spookdoolhof op en de jongere meisjes maken plannen om zoveel mogelijk snoep te krijgen.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Hardop Lezen / Verzwegen Herrie

4,0 8 x
De familie begint aan een leesuitdaging in de bibliotheek, maar Lola weigert mee te doen. // Wanneer Lincoln ontdekt dat de eerste bladzijde van zijn babyboek blanco is, vreest hij dat zijn ouders iets verbergen.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Legendes / Centrum van diensten

3,0 6 x
Papa en Lincoln komen op "Legends of the Hidden Temple" en kunnen niet wachten om een dag binding te krijgen. // Lincoln wil naar het winkelcentrum maar moet op zijn jongere zusjes passen dus besluit hij ze mee te nemen.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Niet om te Lachen / Niet Verklappen

3,0 7 x
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen. // Aangezien Leni de nodige verrassingen heeft verpest, vertellen de kinderen haar niet over het komende feest van mama.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Ja Man / Vriend of Vijand

4,0 8 x
De zussen huren de "Meester van het Overtuigen" (AKA Lincoln) in om hen te leren hoe ze mama en papa om geld moeten vragen. // Lisa krijgt haar rapport en vindt dat ze gezakt is voor "sociale vaardigheden". Om haar cijfer omhoog te krijgen, moet ze een vriend maken.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Toekomst Druk / Lynn aan de Win

3,0 8 x
De familie Yates komt nieuw in de straat van de Herrie's wonen. Ze zijn werkelijk het ideale gezin. // De kinderen spelen graag spelletjes, maar Lynn wint altijd. Dat haalt de lol eraf en dus willen de anderen er iets aan doen.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Hart verpand / Gezonde kick

4,0 11 x
Clyde, die wanhopig wil leren hoe hij zich normaal moet gedragen in de buurt van Lori, roept de hulp van Leni in. // Omdat ze zich zorgen maken dat mam en pap hun gezondheid schaden door niet actief te zijn, moedigen de kinderen hen aan om te sporten.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - ARGGH! Ben jij wel echt? / Verbannen naar de garage

3,0 11 x
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.
Archief