The Loud House

The Loud House gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
The Loud House

Lana overtuigt de kinderen naar de Burpin' Burger te gaan om haar raceauto rijdende held te ontmoeten, ondanks de hevige sneeuwval. // Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, beseft hij hoe overbezorgd Clyde's vaders zijn.

Seizoen 2
Om Lily te laten stoppen met huilen geven de kinderen haar een oud zingend speeltje van zolder, maar daar worden ze al snel gek van. // Papa verklaart de oorlog aan de apparaten van de kinderen, dus besluiten ze papa te laten zien hoe geweldig elektronica en internet zijn.
Voor Halloween hebben Lincoln en Clyde een chique buurt uitgezocht om hun dromen waar te maken: het scoren van grote snoeprepen. Ondertussen zet Lucy een spookdoolhof op en de jongere meisjes maken plannen om zoveel mogelijk snoep te krijgen.
De familie begint aan een leesuitdaging in de bibliotheek, maar Lola weigert mee te doen. // Wanneer Lincoln ontdekt dat de eerste bladzijde van zijn babyboek blanco is, vreest hij dat zijn ouders iets verbergen.
Papa en Lincoln komen op "Legends of the Hidden Temple" en kunnen niet wachten om een dag binding te krijgen. // Lincoln wil naar het winkelcentrum maar moet op zijn jongere zusjes passen dus besluit hij ze mee te nemen.
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen. // Aangezien Leni de nodige verrassingen heeft verpest, vertellen de kinderen haar niet over het komende feest van mama.
De zussen huren de "Meester van het Overtuigen" (AKA Lincoln) in om hen te leren hoe ze mama en papa om geld moeten vragen. // Lisa krijgt haar rapport en vindt dat ze gezakt is voor "sociale vaardigheden". Om haar cijfer omhoog te krijgen, moet ze een vriend maken.
De familie Yates komt nieuw in de straat van de Herrie's wonen. Ze zijn werkelijk het ideale gezin. // De kinderen spelen graag spelletjes, maar Lynn wint altijd. Dat haalt de lol eraf en dus willen de anderen er iets aan doen.
Clyde, die wanhopig wil leren hoe hij zich normaal moet gedragen in de buurt van Lori, roept de hulp van Leni in. // Omdat ze zich zorgen maken dat mam en pap hun gezondheid schaden door niet actief te zijn, moedigen de kinderen hen aan om te sporten.
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.
Met prankster Luan in hun gelederen op 1 april, denken de Loud's dat ze wel veilig zijn. // De kinderen ontdekken dat pa niet meer als IT-er werkt, maar als afwasser.
Clyde ontdekt dat Lincoln na school naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Hardnekkig liefdesverdriet, constateert Clyde. // Lucy baalt enorm dat ze wordt genegeerd door Lincoln en al haar zussen.
Er worden foto's gemaakt voor het jaarboek van school. Lincoln en Clyde willen graag op een groepsfoto. Lola wil een mooiere foto van zichzelf. // Lincoln denkt dat hij met een vragenlijst zijn zussen kan helpen een kamergenoot te vinden.
Lori en Bobby nemen afscheid; hij gaat met zijn zus en moeder een weekend naar de stad. Daar vertelt ma Santiago dat ze een baan kan krijgen in het ziekenhuis. Dat levert veel commotie op. Als Lori het hoort, springt ze direct in de auto.
Er gebeurt iets dat Lily niet zint waardoor ze het v-woord zegt. Dat moet ze weer afleren. // Er komt een liefdesbrief binnen voor L. Herrie. Langzaamaan wordt duidelijk dat de aanbidder Luna bedoeld, maar dat blijkt toch ook niet te kloppen.
Lincoln en Clyde sturen een Ace Savvy stripverhaal in voor een ontmoet-de-schepper wedstrijd, maar worden verijdeld door een verrassende nemesis. // Wanneer Lana een nieuw huisdier meebrengt, waar de kinderen dol op zijn, maken de vier originele Loud huisdieren plannen om van hem af te komen.
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel een iets anders. // De klas moet in tweetallen een week lang een rauw ei verzorgen. Lincoln is een duo met Ronnie Anne, Lincoln vreest voor hun opdracht.
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van dingen die ze in de vakantie willen doen. // Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.
Nadat papa boos wordt op de kinderen omdat ze de voordeur nooit op slot doen, brengen de kinderen de beveiliging van hun huis op een hoger niveau. // Wanneer Lincoln per ongeluk zijn jeugdfoto's wist, proberen hij en Clyde ze opnieuw te maken voordat Lincoln ze vergeet.
Lana en Lola willen lid worden van de scouts. Daar moeten ze eerst proeven voor afleggen. // Lori kijkt uit naar het vieren van haar verkeringsdag met Bobby, maar Lincoln en Clyde zien dat Bobby het aanpapt met andere meisjes.
Archief