The Mick

Mei 2019
20:00

Aflevering 8

3,0 2 x
Nadat Chip betrokken raakt bij een schandaal, leidt Sabrina het schoolproces tegen hem. Hij moet een moeilijke keuze maken: ofwel verraadt hij zijn teamgenoten, ofwel moet hij er zelf voor opdraaien. Ondertussen beschadigt Alba de Bugatti van de familie, met Ben als getuige.
19:00

Aflevering 7

3,0 2 x
De Pembertons keren terug naar de countryclub om hun reputatie te herstellen, maar Mickey krijgt al snel ruzie met de dames van de club en Chip ontdekt dat hij niet langer met zijn vaste golfteam mag spelen.
19:00

Aflevering 6

4,0 3 x
De kinderen maken ruzie over wie de grote slaapkamer krijgt. Mickey heeft een oogje op een rijke zakenman, maar die komt er al snel achter dat ze niet zo leuk is als hij dacht.
20:00

Aflevering 5

4,0 2 x
Mickey probeert te stoppen met roken nadat haar slechte gewoonte een brand heeft veroorzaakt. Ondertussen ontmoet Ben een nieuwe vriend die hem vreemde dingen laat doen.
20:00

Aflevering 4

4,0 2 x
Wanneer Mickey beseft dat ze Bens zevende verjaardag zijn vergeten, moet iedereen voor even zijn trots opzij zetten en alles uit de kast halen om een groot feest voor hem te organiseren. Dat blijkt echter veel moeilijker te zijn dan gedacht.
20:00

Aflevering 3

3,0 2 x
Mickey komt te weten dat Sabrina en haar vriend Kai geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Om Sabrina een lesje te leren, haalt Mickey een grap met haar uit. Chip is geïnteresseerd in een meisje van zijn school en vraagt Jimmy om advies.
21:00

Aflevering 2

4,0 2 x
De Pemberton-kinderen worden op de rooster gelegd wanneer Mickey hun zeer strenge oma Evelyn uitnodigt om hen wat discipline bij te brengen. Ondertussen wordt Mickey na lange tijd terug herenigd met Jimmy.
21:00

Aflevering 1

3,0 3 x
De onverantwoordelijke Mackenzie Murphy, of kortweg Mickey, verhuist naar Greenwich om tegen haar zin op de drie verwende kinderen van haar rijke zus Poodle en schoonbroer Christopher te passen. De reden: Poodle en Christopher moeten het land ontvluchten om te vermijden dat ze vervolgd worden voor heel wat illegale activit...
November 2018
20:00

Aflevering 20

4,0 15 x
Mickey en Alba betrappen Ben op een leugen. Ze proberen hem een lesje te leren, maar hun plan werkt averechts. Chip smeedt een snood plan om tot prins te worden gekroond op het schoolbal. Jimmy geeft Sabrina dansles.
20:00

Aflevering 19

3,0 19 x
Na haar eindexamen twijfelt Sabrina of ze nog wel naar Yale wil. Mickey en Alba proberen haar te overtuigen. Alba raakt vervolgens betrokken bij een reünie van oud-studenten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.