The Mick

2019
25:00

Seizoen 1 - 4. The Balloon

3,0 1 x
Wanneer Mickey beseft dat ze Bens zevende verjaardag zijn vergeten, moet iedereen voor even zijn trots opzij zetten en alles uit de kast halen om een groot feest voor hem te organiseren. Dat blijkt echter veel moeilijker te zijn dan gedacht.
25:00

Seizoen 1 - 3. The Buffer

4,0 4 x
Mickey komt te weten dat Sabrina en haar vriend Kai geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Om Sabrina een lesje te leren, haalt Mickey een grap met haar uit. Chip is geïnteresseerd in een meisje van zijn school en vraagt Jimmy om advies.
25:00

Seizoen 1 - 2. The Grandparents

4,0 3 x
De Pemberton-kinderen worden op de rooster gelegd wanneer Mickey hun zeer strenge oma Evelyn uitnodigt om hen wat discipline bij te brengen. Ondertussen wordt Mickey na lange tijd terug herenigd met Jimmy.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 19

4,0 18 x
Na haar eindexamen twijfelt Sabrina of ze nog wel naar Yale wil. Mickey en Alba proberen haar te overtuigen. Alba raakt vervolgens betrokken bij een reünie van oud-studenten.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 18

3,0 12 x
Jimmy koopt een oude auto op een politieveiling. Alba betrapt Chip terwijl hij zich voordoet als het internetliefje van Sabrina en moedigt hem aan om verder te doen.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 17

3,0 6 x
Terwijl Alba op vakantie is, past Sabrina op Ben. Mickey en Jimmy willen een avondje op stap gaan. Maar Sabrina gooit roet in het eten. Ze maakt ruzie met Mickey, waarna ze beiden in de gevangenis belanden.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 16

3,0 10 x
Tijdens een logeerpartijtje met klasgenoten plast Ben in zijn bed. Mickey, Alba en Jimmy gaan heel ver om zijn reputatie te redden.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 15

4,0 6 x
Mickey leert Chip en zijn vriend gokken. Uiteindelijk verliezen ze een groot bedrag. In een poging om het geld terug te winnen manipuleert Mickey Sabrina's nieuwe relatie met de aanvoerder van het nationale damesvoetbalteam.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 14

4,0 9 x
Mickey en de kinderen gaan met Alba mee naar de kerk nadat ze heeft toegegeven dat ze misschien verslaafd is. Ze nodigt haar priester uit om voetbal te komen kijken. Hij valt nogal in de smaak bij de Pembertons.
50:00

Seizoen 2 - Aflevering 13

4,0 7 x
Mickey en Alba vergezellen Ben tijdens een schoolreisje naar een vuilnisbelt. Ze ontdekken op de terugweg dat er een onbekende jongen in de bus zit.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.