Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Mick

Februari 2020
25:00

Seizoen 1 - 17. The Intruder

4,0 0 x
De kinderen betrappen twee inbrekers. Mickey probeert de kinderen te beschermen na een persoonsverwarring.
25:00

Seizoen 1 - 16. The Implant

3,0 4 x
Sabrina vertelt Mickey dat ze een borstvergroting wil. Mickey laat haar een dagje rondlopen met valse borsten, in de hoop dat ze ervan afstapt. Jimmy gaat met Chip en Ben naar een baseballwedstrijd om hen te leren hoe ze wat mannelijker moeten zijn.
20:00

Seizoen 1 - 15. The Sleepover

3,0 2 x
Wanneer een populaire jongen uit Chips klas blijft logeren, wordt pijnlijk duidelijk dat Mickey van opvoeden geen kaas heeft gegeten. Mickey en Alba proberen Ben ondertussen van zijn angst voor monsters af te helpen.
Januari 2020
25:00

Seizoen 1 - 14. The Heater

3,0 4 x
Mickey blijft maar gokken. Alba moet haar ophalen, waardoor Sabrina thuis de leiding krijgt. Maar zij wil koste wat het kost uitgaan en bindt Ben daarom vast aan zijn bed.
25:00

Seizoen 1 - 13. The Bully

4,0 2 x
De rollen zijn omgedraaid wanneer Sabrina het slachtoffer is van cyberpesten. Mickey bedenkt een plan om wraak te nemen. Ondertussen leert Jimmy Chip en Ben om zelfredzaam te zijn, wat leidt tot een pijnlijke ramp.
25:00

Seizoen 1 - 12. The Wolf

3,0 4 x
Wanneer Mickey ziet dat Chip wordt opgelicht door een meisje dat hij online ontmoet heeft, leert ze hem hoe hij een 'wolf' moet zijn in plaats van een 'schaap'. Sabrina ziet dat haar vriendje Jimmy's gedrag begint over te nemen en grijpt in.
25:00

Seizoen 1 - 11. The New Girl

3,0 3 x
Mickey neemt het op voor Ben, omdat ze vindt dat de school hem discrimineert. Sabrina en Chip besluiten om wat tijd met Alba door te brengen en komen zo verrassende dingen over haar te weten.
25:00

Seizoen 1 - 10. The Baggage

4,0 4 x
Sabrina en Alba leren Ben een lesje over verantwoordelijkheid. Ondertussen wordt Mickey's nieuwe liefde gedwarsboomd.
December 2019
25:00

Seizoen 1 - 9. The Mess

3,0 5 x
Wanneer Mickey's pogingen om de kinderen te straffen genegeerd worden, besluit ze niet langer de coole tante te zijn en de opvoeding strenger aan te pakken.
25:00

Seizoen 1 - 8. The Snitch

4,0 5 x
Nadat Chip betrokken raakt bij een schandaal, leidt Sabrina het schoolproces tegen hem. Hij moet een moeilijke keuze maken: ofwel verraadt hij zijn teamgenoten, ofwel moet hij er zelf voor opdraaien. Ondertussen beschadigt Alba de Bugatti van de familie, met Ben als getuige.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.