The Orville

April 2018
40:00

Aflevering 4

4,0 7 x
Ed en de bemanning van de Orville ontdekken een gigantisch schip dat stuurloos rondzweeft in de ruimte. Ze merken meteen dat het schip in gevaar is, wanneer het dreigt te botsen met een ster. Ze bedenken een plan om de passagiers van het schip te redden, voor het te laat is. Bortus, Gordon en John blijven achter op de Orville om een Krill-aanval af te wenden.
41:00

Aflevering 3

3,0 6 x
Het pasgeboren kind van Bortus en zijn partner Klyden is een meisje, waardoor er in het Orville-team een hevige discussie ontstaat. Klyden wil namelijk dat haar dochter een ingrijpende geslachtsoperatie ondergaat, omdat Moclans enkel het mannelijke geslacht kennen, maar daar is Bortus het niet mee eens. De situatie wordt nog moeilijker wanneer ook dokter Finn de aanvraag weigert.
41:00

Aflevering 2

4,0 12 x
Ed en Kelly worden in de val gelokt door de Calivon, een technologisch geavanceerd ras. Hun ontvoering wordt nog vreemder wanneer ze terechtkomen in een replica van hun vroegere huis. De onzekere Alara moet in afwezigheid van Ed en Kelly het roer van de Orville overnemen en probeert een manier te vinden om de twee te redden. Ondertussen krijgen Bortus en Klyden leuk, maar onverwacht nieuws te horen.
Maart 2018
42:00

Aflevering 1

4,0 29 x
Het jaar 2417. De Planetaire Unie promoveert Ed Mercer tot Aanvoerder van het onderzoeksschip De U.S.S. Orville. Eds enthousiasme over zijn nieuwe functie wordt al snel teniet gedaan wanneer zijn ex-vrouw Kelly Grayson wordt opgetrommeld als zijn Eerste Officier. Tijdens hun eerste routinemissie wordt de Overille-crew plots overvallen door de Krill, een wrede groep aliens, die er alles aan doen om een apparaat te stelen dat de tijd kan versnellen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.