The Orville

September 2019
42:00

Seizoen 2 - 4. Nothing Left on earth Excepting Fishes

4,0 6 x
Ed crasht op een mysterieuze planeet en komt achter vijandige linies terecht. Kelly vraagt zich af waarom Gordon de Commando Test wil afleggen.
42:00

Seizoen 2 - 3. Home

4,0 9 x
Ed, Gordon en Alara bezoeken Xelayah, de thuisplaneet van Alara.
Augustus 2019

Seizoen 2 - 1. Ja'Loja

4,0 22 x
Op weg naar Moclus, waar Bortus zijn jaarlijkse Moclan-ceremonie houdt, ontdekt Ed dat Kelly weer aan het daten is. Gordon vraagt John om hulp en Claire vraagt Isaac om opvoedadvies.
Juni 2018
41:00

Aflevering 12

4,0 67 x
Ed en Kelly willen hun relatie een nieuwe kans geven. Wanneer Kelly met Isaac en Gordon op missie vertrekt om de oorsprong van een onbekende ster te onderzoeken, storten ze plots neer op een planeet van een ander universum. Kelly moet een belangrijke beslissing nemen die grote gevolgen voor de planeet zal hebben, waardoor ...
41:00

Aflevering 11

4,0 35 x
Luitenant John Lamarr viel tot nu toe vooral op door zijn nonchalante gedrag. Kelly ontdekt echter dat hij veel intelligenter is dan hij doet uitschijnen. Nu de waarheid aan het licht is gekomen, besluiten Ed en Kelly om hem meer verantwoordelijkheden te geven en willen John een goede positie op het schip aanbieden. Zeker ...
Mei 2018
40:00

Aflevering 10

4,0 39 x
Wanneer een collega door een brand op de Orville sterft, voelt Alara zich schuldig. Ze gelooft dat ze de man nog had kunnen redden en denkt er zelfs over om ontslag te nemen. Net wanneer er heel wat ongewone en beangstigende dingen gebeuren op het schip.
41:00

Aflevering 9

4,0 25 x
De Orville moet bemiddelen tussen twee ruziënde buitenaardse rassen: de Navarians en de Bruidians. De spanningen lopen echter nog hoger op tussen Ed en Kelly wanneer een bekend gezicht het schip betreedt: archeoloog Darulio. Ondertussen verklaart Yaphit zijn liefde voor Dr. Finn, met verrassende gevolgen van dien.
41:00

Aflevering 8

4,0 28 x
Ed en het team trekken eropuit om dokter Finn, haar twee zonen en Isaac te redden. Hun schip is namelijk in een onbekende ruimte terechtgekomen en gecrasht op een maan die heel wat lichtjaren van de Orville is verwijderd.
41:00

Aflevering 7

3,0 34 x
Twee antropologen worden vermist op een aardachtige planeet. Om hen te vinden, stuurt Ed een team onder leiding van Kelly naar de planeet. De missie loopt echter anders dan gehoopt wanneer ze te weten komen dat de bevolking zonder enige kennis van zaken mag meebeslissen wat er in de samenleving moet gebeuren.
April 2018
41:00

Aflevering 6

3,5 45 x
Nadat de Orville een Krill-aanval heeft afgeweerd, worden Ed en Gordon op een gevaarlijke undercovermissie gestuurd. De twee moeten zich voordoen als Krill-soldaten om aan boord te kunnen komen van één van hun schepen. Ed en Gordon moeten de Anhkana, de Krill-bijbel, te pakken zien te krijgen om meer te weten te komen over...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.