Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Pact

The Pact herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Episode 1

4,0 21 x
Onderzoeksjournalist Piotr raakt op het spoor van een belangrijke zaak van financiële fraude. Het onderzoek belooft erg persoonlijk te worden.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 50 x
Piotr probeert een link te leggen tussen Daniel en zakenman Adrian Bogusz. Hij start een eigen onderzoek dat zowel zijn eigen leven als dat van zijn naasten in gevaar zal brengen.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 8 x
Piotr komt tot de bevinding dat het schandaal nog walgelijker is dan hij oorpronkelijk had gedacht. Hij beseft ook dat iemand hem probeert te manipuleren.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 9 x
Piotr komt de identiteit te weten van de persoon die hem getipt heeft over de Bogusz-zaak. Hij dwingt de informant om mee te werken.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 55 x
De neef van Piotr blijkt plots verdwenen te zijn. Ewa en Piotr beginnen hun eigen opsporingsonderzoek en het duurt niet lang vooraleer Piotr de wrede waarheid over zijn eigen broer te weten komt.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 14 x
Piotr moet gedwongen onderduiken. Andrzej, die alles in het werk stelt om de zaak op te lossen, leent hem een helpende hand.

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

4,0 9 x
Onderzoeksjournalist Piotr Grodecki vindt bewijs van samenzweringen in de hoogste kringen van de samenleving. Terwijl hij de waarheid probeert te ontrafelen, ontdekt hij dat niets is wat het lijkt. Ondertussen vindt in Silezië een grote mijnramp plaats.

Seizoen 2 - 2. Aflevering 2

3,0 11 x
Piotrs ontdekkingen brengen zijn oude overtuigingen aan het wankelen. Hij start een nieuw onderzoek. De jonge, politiek geëngageerde Anna werkt samen met voormalig minister Dariusz Skalski voor de nationale campagne voor hun nieuwe politieke partij.

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

3,0 10 x
De onverwachte tragedie eist haar tol op de verhouding van Piotr en Anna. Piotr schrijft een artikel dat een nieuw licht werpt op belangrijke overheidscontracten. Andrzej, Piotrs mentor en vriend, belt hem op en staat erop dat ze zijn lopende onderzoek bespreken.

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

3,0 91 x
Piotr voelt dat hij moet afzien van het publiceren van zijn artikel. Eerste minister Kostrzewa toont geen mededogen tegenover Skalski. Anna ziet zich door de omstandigheden genoodzaakt hem te vervangen. Verschillende partijen beginnen zich te bemoeien met haar privéleven.
Archief