Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Passenger

The Passenger herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 67 x
Psychiater Mathias Freire ontvangt een nieuwe patiënt, die van de ene op de andere dag zijn geheugen verloren is, nadat hij vlakbij de plek van een beestachtige misdaad werd aangetroffen. Zo geraakt Freire, samen met Anaïs Chatelet, kapitein van de misdaadbrigade, betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die zic...

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 18 x
Het lichaam van een tweede man wordt gevonden, met zijn handen vastgeketend aan een verbrande boom. Wanneer het onderzoek leidt naar een dakloze man uit Marseille, slaat Mathias op de vlucht...

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 32 x
Tussen daklozen die hem enkel kennen als Victor, zoekt Mathias in Marseille naar zijn echte identiteit. Hij ontdekt een andere moord, terwijl Anaïs hem op de hielen zit.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 8 x
Er wordt druk uitgeoefend op Anaïs om haar link tussen de moorden en de beursmanipulatie te negeren. Mathias' zoektocht leidt hem naar een ander van zijn identiteiten: schilder Narcissus.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 14 x
Solinas vraagt Anaïs om hulp bij een andere moord. Eén van Mathias' identiteiten is gelinkt aan een clandestiene speeddating avond waarna jonge vrouwen verdwenen.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 6 x
Mathias ontdekt bijna wie hij echt is. Zijn moeder geeft hem een sleutel tot een kluisje met informatie over zijn verleden. Anaïs wandelt recht het hol van de leeuw binnen. Kan Mathias haar nog redden?
Archief