Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Simpsons

Seizoen 3
25:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - Colonel Homer

3,0 4 x
De Simpsons gaan gezellig naar de bioscoop. Tijdens de film krijgen Homer en Marge ruzie. Boos brengt Homer iedereen naar huis.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - Black Widower

3,0 1 x
Selma begint te corresponderen met een gedetineerde. Wanneer hij vrijkomt, nodigt zij hem uit om kennis te maken met haar familie. Bart schrikt zich te pletter als hij ziet dat het niemand minder is dan Sideshow Bob, de man die heeft geprobeerd om Krusty de Clown te laten opdraaien voor een overval die hij zelf had gepleeg...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - Separate Vocations

4,0 5 x
Op school wordt er een test georganiseerd om uit te maken welk beroep je later het best kan uitoefenen. Lisa's uitslag is helemaal niet wat ze had gehoopt. Volgens de testresultaten zou ze huisvrouw moeten worden. Bart daarentegen zou een goede politieagent zijn.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Dog of Death

3,0 3 x
Homer heeft het voorgevoel dat hij bij de loterij de grote pot zal winnen en hij koopt een heleboel lotjes. De hond van de Simpsons wordt intussen ernstig ziek. Wanneer het beest in zwijm valt, wordt hij meteen naar de dierenarts gebracht. Die stelt vast dat de hond dringend moet worden geoperereerd. Maar een operatie kost...
20:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - Homer at the Bat

3,0 3 x
Homer schrijft zich in om mee te spelen met het softbalteam van de kerncentrale. Hij beweert een geheim wapen te hebben gevonden om de score van vorig jaar te verbeteren en kan zo zijn collega's overtuigen om mee te doen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - Bart the Lover

4,0 4 x
Mevrouw Krabappel is het beu om alleen door het leven te gaan en plaatst daarom een contactadvertentie. Directeur Skinner introduceert intussen een nieuw speeltje bij de leerlingen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Homer Alone

4,0 3 x
Marge is een zenuwinzinking nabij. Haar leven als huisvrouw is herleid tot dagelijkse sleur. Wanneer ze de kinderen naar school heeft gebracht en op weg is naar huis, slaan de stoppen volledig door.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Lisa the Greek

4,0 2 x
Lisa klaagt dat haar vader zich nooit om haar bekommert. Marge raadt Lisa aan om interesse te tonen in iets wat haar vader boeit, misschien zal Homer daarna ook meer aandacht hebben voor haar. Lisa volgt de raad van haar moeder op en kijkt mee naar een footballwedstijd.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - I Married Marge

4,0 3 x
Marge denkt dat ze zwanger is en brengt een bezoekje aan de dokter. Intussen haalt Homer herinneringen op aan het begin van hun relatie en de geboorte van Bart.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - Radio Bart

3,0 2 x
Bart krijgt voor zijn verjaardag van Homer een microfoon cadeau. Met die microfoon kan hij geluiden doorzenden naar een radiotoestel. Hij gebruikt het technische snufje om radiospotjes te maken en grappen uit te halen.
Archief