The Simpsons

The Simpsons gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
30:00
The Simpsons

Smithers vindt Burns bewusteloos in zijn huis. De dokter stelt vast dat Burns een bloedziekte heeft en dat een transfusie noodzakelijk is. Er wordt een nota rondgestuurd met de vraag wie er donor wil zijn. Alleen Homer wil donor zijn, omdat hij denkt dat Burns hem hiervoor vorst...

Seizoen 2
25:00
Bart wil de eerste uitgave van de 'Radioactive Man'-strip kopen. Hij vraagt geld aan zijn ouders, maar Marge vindt dat hij ervoor moet gaan werken. Bart neemt daarom een baantje aan bij mevrouw Glick. Toch heeft hij nog altijd niet genoeg bij elkaar gespaard en hij besluit zijn vrienden te vragen om samen te leggen voor de...
25:00
Marge en Homer geven een feestje voor hun vrienden. Na enkele glaasjes is Homer dronken en begint hij een van de vrouwelijke gasten het hof te maken. Marge betrapt hem en voelt zich vernederd. De volgende dag schrijft Marge hen in voor een weekendje huwelijkstherapie. Opa moet tijdens hun afwezigheid op de kinderen passen.
25:00
Mevrouw Hoover, Lisa's lerares, is ziek. Haar vervanger, meester Bergstrom, neemt vol overtuiging haar taak over. Intussen worden er in de klas van Bart verkiezingen gehouden. Alleen Bart en Martin Prince stellen zich kandidaat. Ze hebben elk hun eigen stijl van campagne voeren.
25:00
Op televisie wordt er reclame gemaakt voor een nieuw waterpretpark. Na veel gezeur kunnen Bart en Lisa hun vader ervan overtuigen om hen mee te nemen naar het attractiepark. Na een ongeluk op de waterbaan ziet Homer in dat hij niet in optimale conditie verkeert en besluit hij een strikt dieet te volgen.
25:00
Eén keer per maand gaat de familie Simpson met opa op stap. Na een leuk dagje uit brengt Homer zijn vader terug naar het rusthuis. Opa Simpson voelt zich daar ontzettend eenzaam, maar daar komt verandering in wanneer hij Beatrice leert kennen.
25:00
Barts hond Santa's Little Helper werkt iedereen voortdurend op de zenuwen: hij bijt de kranten stuk, eet Homers ontbijt op en zwemt in de vijver van de buren. Als het op een dag te ver gaat, stelt Homer Bart voor de keus: ofwel gaat Santa naar een hondenschool, ofwel vliegt Santa buiten.
25:00
Na het zien van het verschrikkelijk gespeelde toneelstuk 'McBane' krijgt opa Simpson een hartaanval. In het hospitaal vertelt hij aan Homer dat hij als jongeman een andere vrouw heeft gekend en dat zij samen ook een zoon hebben. Homer wil zijn halfbroer dan ook zoeken. In het weeshuis, waar zijn halfbroer is opgegroeid, ve...
25:00
Barney vertelt Homer dat er een nieuw restaurant is geopend en Homer en Marge willen er dan ook meteen gaan eten. Marge vraagt aan haar zussen Selma en Patty om te komen babysitten. Na het etentje vertelt Selma dat ze graag een man zou vinden om haar verdere leven mee te delen. Homer en Marge willen die man voor haar zoeke...
30:00
Lisa is het er helemaal niet mee eens dat Homer de kabeltelevisie van de buren aftapt. Maar Homer is in de wolken met zijn 68 nieuwe kanalen. Lisa is bang dat Homer in de hel zal branden, omdat hij tegen het achtste gebod zondigt dat zegt dat je niet mag stelen.
25:00
Op een rustige avond vertelt Marge haar kinderen hoe ze Homer leerde kennen. Omdat hij met zijn streken geen indruk maakte op haar vroeg Homer haar of ze hem bijles Frans wilde geven. Kort daarna nodigde hij haar uit voor het schoolbal.
25:00
Na het eten van een slecht bereide sushi meent Homer dat hij nog maar één dag te leven heeft. Daarom wil hij snel nog zijn leven beteren. Hij belandt echter in de gevangenis. Barney betaalt de borgsom en ze gaan samen een laatste pint drinken. Het wordt een wilde nacht en Homer valt in slaap in zijn favoriete zetel.
30:00
Bart wordt op straat aangereden door Mr. Burns. Die voelt zich schuldig en biedt Bart 100 dollar schadevergoeding aan. Ondertussen komt er een advocaat bij de Simpsons op bezoek en die vertelt hen dat ze tot 1 miljoen dollar schadevergoeding kunnen eisen, op voorwaarde dat Bart overdrijft over zijn kwetsuren. Marge voelt z...
25:00
Maggie slaat Homer op het hoofd met een hamer, nadat ze naar een 'Itchy & Scratchy'-tekenfilm heeft gekeken. Marge begint een campagne tegen geweld in tekenfilms en 'Itchy en Scratchy' wordt gecensureerd.
25:00
De Simpsons gaan na een concert van Lisa in zeven haasten naar een spectaculaire show van stuntlui. Bart is zo onder de indruk van het spektakel dat hij nog maar één wens heeft: zelf stuntman worden.
25:00
Tijdens de thanksgivingmaaltijd beginnen Lisa en Bart te ruziën over een decoratiestuk. Ze vechten en het pronkstuk komt in de open haard terecht.
25:00
Homer wordt door zijn buur Ned Flanders uitgenodigd voor een drankje. Als Homer ziet hoe luxueus de Flanders leven en hoe briljant hun zoon Todd is, loopt hij jaloers weg. Later nemen Bart en Todd allebei deel aan een kampioenschap minigolf. Homer en Ned willen allebei dat hun zoon wint.
25:00
Homer vertelt op café honderduit over de laatste honkbalwedstrijd die hij gezien heeft. Zijn baas, Mr. Burns, is enthousiast en trakteert Homer tot ze allebei dronken zijn.
Binnenkort terug te kijken
30:00

Seizoen 24, Aflevering 6

Verwacht op
A tree grows in Springfield Homer wint een tablet bij een loterij. Al snel kan hij geen afstand meer doen van het apparaat en valt hij in een gat in de grond waarbij de...
30:00

Seizoen 24, Aflevering 5

Verwacht op
Penny wiseguys De boekhouder Dan is de nieuwe bowlingvriend van Homer, Moe en Apu. Wat ze niet weten is dat Dan voor de maffiabaas Fat Tony werkt. Tot groot ongenoegen...
Archief