The story of China

Afleveringen
59:04

The last empire

3,0 171 x
De Qing-dynastie was het laatste keizerrijk van China, van 1644 tot 1912. De dynastie kwam aan de macht na een bloedige strijd.
59:05

The Ming

3,0 205 x
De periode van de Mingdynastie was één van de belangrijkste tijdperken in de Chinese geschiedenis. Michael Wood trekt naar de Grote Muur en de Verboden Stad.
59:01

The golden age

3,0 208 x
De Songdynastie is volgens velen de meest creatieve die China heeft gekend. De Chinese cultuur en wetenschap floreerden toen als nooit tevoren.
59:00

Silk Roads and China Ships

3,0 352 x
Michael Wood belicht het eerste grote internationale tijdperk van China, onder de Tangdynastie van 618 tot 907.
57:20

Ancestors

3,0 568 x
Michael Wood begint zijn reis in Wuxi tijdens het Qingmingfestival,de dag waarop Chinezen hun voorouders herdenken. Hij trekt verder langs ruïnes en tempels.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.