The Story of Egypt

Afleveringen
59:01

Invasion

Verlopen 3,0 149 x
Invasion van The Story of Egypt is uitgezonden op zondag 31 juli 2016 om 21:55 uur en was te zien op Canvas.
59:01

Invasion (4/4)

Verlopen 3,0 49 x
Egypte raakte verzwakt door een interne strijd, die zou leiden tot compleet verval. In de tempel van Luxor kruist Joann het pad van Alexander de Grote.
58:57

Zenith (3/4)

Verlopen 3,0 171 x
Joann bezoekt de Vallei der Koningen, symbool van het almachtige Egypte, dat zijn hoogtepunt kende onder farao Amenhotep III.
58:57

Chaos (2/4)

Verlopen 3,0 239 x
De piramidetijd eindigde met een ramp. Joann Fletcher leert hoe het moordende klimaat een struikelblok was voor de Egyptische staat en tot hongersnood leidde.
59:00

Origins (1/4)

Verlopen 3,3 427 x
In de eerste aflevering gaat professor Joan Fletcher op zoek naar de bouwstenen van de Egyptische beschaving. Ze komt als snel op het pad naar de piramides.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.