The Wall

November 2017
46:56

Aflevering 10

Verlopen 4,3 133 x
West-Vlamingen Gregory en Gregory werden 6 jaar geleden door het internet samengebracht. Geluk in de liefde hebben de twee Gregory's dus al, maar hoe zit het met hun geluk in het spel? Als The Wall hen gunstig gezind is, willen de heren graag hun droomreis naar Australië maken. Maar wat doet Gregory in afzondering met het contract? Kiest hij voor zekerheid of vertrouwt hij blindelings op het spel van zijn partner in de studio?
Oktober 2017
50:26

Aflevering 9

Verlopen 4,5 117 x
Oost-Vlamingen Sven en Jens zijn al jaren de beste vrienden. Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei hun oog op hetzelfde meisje lieten vallen. Geen van beiden wist haar voor zich te winnen, maar Sven en Jens hielden er een mooie vriendschap aan over. Ze zien of horen elkaar bijna dagelijks. De ideale basis voor een deelname aan The Wall. Kunnen ze elkaar goed genoeg inschatten om met gigantisch veel geld naar huis te gaan?
48:11

Aflevering 8

Verlopen 4,0 76 x
De Oost-Vlaamse Peter en Kim zijn broer en zus. Zij weten perfect wat te doen met het geld dat ze eventueel via The Wall zouden winnen. De twee dromen ervan om met de hele familie een cruise te maken in Noorwegen. Kim wil ook verschillende initiatieven steunen binnen het UZ in Gent, waar ze werkt. En ook Peter verliest het goede doel niet uit het oog. Gaan broer en zus met voldoende centjes naar huis?
53:19

Aflevering 7

Verlopen 4,3 71 x
Brigitte en Chantal uit Antwerpen zijn schoonzussen en zien elkaar wekelijks. De twee zijn fervente reizigers. Mochten ze met The Wall veel geld verdienen, dan willen ze dus graag nog wat meer van de wereld zien. Kunnen ze de groene ballen naar de hoge bedragen leiden? En welke richting gaan de rode ballen uit?
48:03

Aflevering 6

Verlopen 4,7 88 x
In deze aflevering voelen broer en zus Arne en Anke uit Gavere de spanning stijgen wanneer ze naast Niels Destadsbader plaatsnemen voor The Wall. Arne is leerkracht, Anke kinderverzorgster. Allebei bekommeren ze zich dus elke dag om het welzijn van kinderen. Mocht The Wall hen gunstig gezind zijn, dan willen ze een deel van het gewonnen geld aan een goed doel schenken dat zich inzet voor de allerkleinsten. En ook een gezamenlijk reisje zien broer en zus wel zitten. Vallen de ballen goed genoeg ...
51:21

Aflevering 5

Verlopen 4,0 89 x
Ellen en Laurens kennen elkaar al vijf jaar, maar vormen pas sinds enkele maanden een koppel. Meedoen aan The Wall is dan ook een hele uitdaging. Mochten ze met een grote som geld naar huis gaan, dan wil het duo graag een mooie reis maken en sparen om te gaan samenwonen. Omdat Laurens' oma eerder dit jaar stierf aan de gevolgen van kanker, zal een deel van het bedrag ook naar Kom Op Tegen Kanker gaan. Hebben Ellen en Laurens naast geluk in de liefde ook geluk in het spel?
September 2017
45:45

Aflevering 4

Verlopen 3,0 58 x
De Limburgse Femke (20) en Lore (21) zijn best friends for life. Ze leerden elkaar kennen op de hogeschool, waar ze beiden orthopedagogie volgden. Nu staan de vriendinnen samen voor een nieuwe uitdaging: hun confrontatie met de wispelturige Wall. Mocht die hen gunstig gezind zijn, dan dromen Femke en Lore ervan om samen op shop-citytrip naar New York te gaan. Slagen ze erin om een hoog bedrag om de muur te toveren?
50:49

Aflevering 3

Verlopen 4,0 74 x
Aflevering 3 van The Wall is uitgezonden op dinsdag 19 september 2017 om 21:42 uur en was te zien op VTM.
51:23

Aflevering 2

Verlopen 4,6 151 x
Aflevering 2 van The Wall is uitgezonden op dinsdag 12 september 2017 om 21:39 uur en was te zien op VTM.
52:51

Aflevering 1

Verlopen 4,0 241 x
Door elkaar goed te kennen, kan je in The Wall gigantisch veel geld winnen of verliezen. Tien weken lang voelt telkens 1 duo van beste vrienden, partners, broers, zussen of andere quizzers met een sterke band de spanning stijgen in de studio. Hun lot ligt in handen van 'de muur' en de daarbij horende ballen. Die kunnen namelijk veel geld opleveren, maar evengoed de winst terug afsnoepen. Óf het duo ook effectief met winst naar huis gaat, bepaalt een verrassende twist aan het einde van het spel....
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.