The Windsors: Inside The Royal Dynasty

The Windsors: Inside The Royal Dynasty herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 22 x
Het huwelijk van de prins en de prinses van Wales begint af te brokkelen; de koningin staat voor de grootste uitdagingen uit haar lange bewind. Tot slot focussen we op het leven van prins William, prins Harry en de toekomst van de kroon.

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 24 x
Wanneer de jonge Elizabeth II haar eerste stappen als koningin zet, voelt ze al snel de tweespalt tussen het behouden van de traditie en de mensen, onder wie haar echtgenoot, die de monarchie willen moderniseren. Prins Charles is de volgende in lijn om na zijn moeder, koningin Elizabeth, de troon te bestijgen. Hij staat on...

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 26 x
Na de dood van koning George moet prins Edward kiezen tussen de troonopvolging of een huwelijk met een gescheiden Amerikaanse vrouw, Wallis Simpson. De teruggetrokken en stotterende George VI wordt tot koning gekroond. Zijn taak: het prestige van de Britse monarchie heropbouwen in de schaduw van de Tweede Wereldoorlog.

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Future Of The Monarchy

4,0 43 x
De laatste aflevering van deze reeks focust op het leven van prins William, prins Harry en de toekomst van de kroon.

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Princess, The Prince, And The Press

4,8 63 x
Het huwelijk van de prins en de prinses van Wales begint af te brokkelen; de koningin staat voor de grootste uitdagingen uit haar lange bewind.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Love Or Duty?

3,0 54 x
Prins Charles is de volgende in lijn om na zijn moeder, koningin Elizabeth, de troon te bestijgen. Hij staat onder grote druk om te trouwen en voor een opvolger van het geslacht Windsor te zorgen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Young Queen

3,0 25 x
Wanneer de jonge Elizabeth II haar eerste stappen als koningin zet, voelt ze al snel de tweespalt tussen het behouden van de traditie en de mensen, onder wie haar echtgenoot, die de monarchie willen moderniseren. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Reluctant King

4,0 32 x
De teruggetrokken en stotterende George VI wordt tot koning gekroond. Zijn taak: het prestige van de Britse monarchie heropbouwen in de schaduw van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Succession

3,0 53 x
Na de dood van koning George moet prins Edward kiezen tussen de troonopvolging of een huwelijk met een gescheiden Amerikaanse vrouw, Wallis Simpson. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief