The Young Ones

2019
30:00

Seizoen 2 - 6. Summer Holiday

3,0 3 x
Het is zomer, de examens zijn gedaan en Neil is jarig. Mike herinnert zich iets belangrijk dat hij aan Rik moest vertellen, de postbode laat weten dat ze allemaal gebuisd zijn en huisbaas Jerzei Balowski komt langs om het huis te bekijken.
30:00

Seizoen 2 - Time

3,0 5 x
The Young Ones zijn ziek. Niel niest zo hevig dat Vyvyan een extreme vorm van acupunctuur probeert en hierdoor rellen op straat veroorzaakt. Moordenaar Brian Damage Balowski ontsnapt en gijzelt de vier vrienden. Het gaat van kwaad naar erger wanneer de ouders van Neil ook nog eens op bezoek komen.
30:00

Seizoen 2 - Sick

4,0 2 x
Rik wordt wakker naast een mooi meisje genaamd Helen. Wanneer hij over haar opschept, krijgt hij het al snel zwaar te verduren. Is Helen wie ze zegt dat ze is? Het huis passeert langs een tijdlus, dus komen the Young Ones in de middeleeuwen terecht.
30:00

Seizoen 2 - Nasty

3,0 2 x
Het is wasavond en Neil is als laatste aan de beurt. Mike en Vyvyan willen een film kijken op een gehuurde videorecorder, wanneer de postbode plots een mysterieus pakje brengt.
30:00

Seizoen 2 - Cash

3,0 5 x
The Young Ones zitten zo krap bij kas dat Neil gedwongen wordt om een job te zoeken. Hij begint te werken bij de politie, waar hij zijn ruige kant ontdekt. Ondertussen rijdt een vrachtwagen vol voedsel en dure meubels door het raam. Wanneer Neil thuiskomt, wil hij zijn huisgenoten arresteren en dat brengt nog een ander pro...
30:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

4,0 4 x
Wanneer Mike besluit dat het tijd is om een bezoekje te brengen aan de wasserette, ontsnapt één van de sokken van Vyvyan en komt de wasmachine in opstand tegen hun stinkende was. Neil herinnert zich plots dat ze mogen deelnemen aan de University Challenge. Vyvyan wordt razend tijdens de treinrit en het lijkt erop dat Scumb...
30:00

Seizoen 1 - Aflevering 6

4,0 5 x
Door hevige regen en overstromingen in Londen zitten The Young Ones vast in hun huis. Ze vervelen zich dus beslissen ze om verstoppertje te spelen. Mike vindt een leeuwentemmer in zijn kamer. Vyvyan verbergt zich in een kleerkast en Naria komt binnen. Hun huisbaas Jerzei Balowski verandert in een moordlustig persoon die in...
30:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

4,0 4 x
Waar kan je anders helemaal losgaan met de vier ruiters van de Apocalypse, een gigantische sandwich, een zingende tomaat en de kerstman? Rik probeert wanhopig indruk te maken op zijn favoriete docent. Mike ziet een sprookjesachtige prinses wel zitten. Vyvyan's collega-punkers beginnen een gevecht waarbij Neil per ongeluk w...
30:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

4,0 4 x
Een atoombom valt door het dak en blokkeert de koelkast. Mike is van plan om het te verkopen aan de hoogste bieder. Ondertussen schildert Nick zichzelf in het wit om zo een nucleaire ontploffing af te buigen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.