Til Death

November 2017
20:07

Aflevering 22

Verlopen 3,0 0 x
Ally worstelt zich doorheen de laatste dagen van haar zwangerschap. De eerste exemplaren van Eddie's nieuwe boek komen aan. Hij is met verstomming geslagen wanneer hij hoort dat Doug en Ally geen gezondheidsverzekering hebben. Hij en Joy zullen dus moeten opdraaien voor de bevalling. Donna duikt opeens ongevraagd op. Tijdens de bevalling blijken de mannen minder stoer dan ze dachten.
20:17

Aflevering 21

Verlopen 4,0 0 x
Als Whitey zijn telefoon niet beantwoordt, vreest Eddie het ergste en gaat hij meteen naar zijn huis. Daar schrikt hij van alle rommel en vindt hij een man tussen al de spullen, Whitey's 93 jaar oude oom Rudolph. Hij is buiten gegooid uit elk rusthuis in de omgeving. Whitey besluit een verrassingsfeest voor de man te organiseren en nodigt een pak mensen uit.
20:36

Aflevering 20

Verlopen 3,0 1 x
De dag van de geboorte van Ally's zoontje komt in zicht. Joy maakt het huis baby-proof. Iedereen is een beetje teleurgesteld in het kleine aantal cadeautjes dat het koppel krijgt, waarop Whitey ter hulp schiet en hen een splinternieuwe buggy geeft. Eddie vraagt om advies over hoe hij moet omgaan met Joy's obsessie voor het 'oma zijn'. Dokter Bialik onderneemt nogmaals een poging om Doug te genezen. Ally vindt dat iedereen zich te veel bemoeit en verzekert haar moeder dat zij en Doug perfect in ...
20:23

Aflevering 19

Verlopen 3,0 0 x
Joy is erg enthousiast over enerzijds haar rol als regisseur en anderzijds haar grote rol in de schoolvoorstelling 'Cats'. Wanneer Whitey Joy een compliment geeft, reageert mevrouw Duffy ziekelijk jaloers door haar te ontslaan en de musical in handen te geven van een andere leerkracht, Tricia. De moed zakt Joy in de schoenen, maar Eddie moedigt haar aan om een nieuwe job te zoeken. Meneer White vertelt Eddie dat Joy's ontslag eigenlijk deels zijn fout is en belooft het goed te maken. De repetit...
20:36

Aflevering 18

Verlopen 3,0 1 x
Tijdens de douche na een pittige wedstrijd, vraagt Tommy Eddie om advies over zijn huwelijk. Eddie is echter gefocust op Tommy's grote geslachtsorgaan. Hij voelt zich opeens heel onzeker, en ook Joy geeft hem niet echt zijn zelfvertrouwen terug. Tommy praat met Whitey en raakt geobsedeerd door zijn 'kleine' probleem. April doet alsof ze zich niet goed voelt in haar huwelijk om een ring van Tommy te kunnen krijgen.
20:36

Aflevering 17

Verlopen 4,0 1 x
De massale aanwezigheid van elektronische toestellen in de klas, wordt Eddie teveel. Hij verplicht de leerlingen om hun gsm's, computers en andere elektronische gadgets op te bergen tijdens zijn les. Zijn collega's vinden hem ouderwets. Mevrouw Duffy krijgt hoogte van Eddie's eis en stelt nieuwe regels op om hem te treiteren. Ally vermoedt dat Doug uitgaat met een andere vrouw.
Oktober 2017
20:36

25 juli 2017

Verlopen 4,0 2 x
Eddie en Joy zijn verrast te horen dat Ally en Doug in blijde verwachting zijn. Eddie is er niet geheel van overtuigd dat dit goed nieuws is, maar Joy loopt over van geluk. Ze krijgt echter ook met enkele probleempjes te kampen. Donna praat met Joy en slaagt erin haar uit haar schulp te krijgen en de waarheid te vertellen. Ally beseft dat ze van Joy of Donna niet veel steun moet verwachten tijdens haar zwangerschap.
20:37

24 juli 2017

Verlopen 4,0 1 x
Eddie is het beu dat Ally en Doug in hun achtertuin wonen. Hij stelt voor om te verhuizen naar iets kleiners, zodat de kinderen wel moeten vertrekken. Maar Joy is bang om haar privacy te verliezen als ze nu ineens kiezen voor een appartement. Mevrouw Duffy dumpt Whitey. Als Ally en Doug het nieuws van de verhuis opvangen, besluiten ze de wereld rond te trekken in hun camper.
20:17

23 juli 2017

Verlopen 3,0 0 x
Joy is meer dan zenuwachtig voor de jaarlijkse visite van haar moeder Donna. Iedereen kent de pijnlijke waarheid over haar racistische en onverdraagzame moeder. Joy zoekt steun bij Eddie. Eenmaal aangekomen wordt het al snel duidelijk dat Donna nog geen haar veranderd is. Eddie nodigt meneer White en meneer Donnelly uit en krijgt een tegenslag te verwerken over zijn Hindenburg-manuscript. Ally probeert haar oma te overtuigen minder vooroordelen te hebben. Alles wordt in het werk gesteld om het ...
20:37

15 juli 2017

Verlopen 3,0 0 x
Joy loopt over van geluk wanneer Doug en Ally eindelijk gaan trouwen, maar Eddie is minder enthousiast. Iedereen droomt over hoe buitengewoon het huwelijk zal worden. In Dougs verbeelding zal hij de wereld redden, in Ally's droom komt een dinosaurus voor en Eddie mijmert dat hij een geliefde koning is die het geduld van Doug serieus op de proef mag stellen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.