Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Tom Fietst

Tom Fietst herbekijken

2020

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,0 99 x
Rare jongens, die Amerikanen. Tom ontmoet oorlogsveteranen die samen fietsen en zo hun trauma's onder controle proberen te krijgen. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,0 38 x
Rare jongens, die Zambianen. Tom leert hoe het weggeven van fietsen het leven kan redden van jonge meisjes. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

3,0 36 x
Rare jongens, die Brazilianen. Tom belandt er in de gevangenis. Een directeur kwam op het idee om gevangenen te laten fietsen. Zo genereren ze energie, die dient om de donkerste hoeken van de stad te verlichten. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,0 36 x
Rare jongens, die Duitsers. Tom raakt in de ban van wervelwind Annette. Zij leert vrouwelijke vluchtelingen fietsen, en schenkt hen zo zelfrespect en vrijheid. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

3,0 92 x
Rare jongens, die Guatemalteken. Tom wordt opgenomen in de familie van Carlos, een pientere kerel die met fietsen was- en andere machines bouwt. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Denemarken

3,5 124 x
Rare jongens, die Denen. Tom leert er hoe fietsen met senioren hen opnieuw levensvreugde schenkt in de herfst van hun leven. Hij vervoegt een groep vrijwilligers op een tocht naar Zweden.
Archief