Transformers: Robots In Disguise

September 2017
20:12

Aflevering 8

4,0 4 x
Strongarm speelt detective na een reeks verbazingwekkende diefstallen.
20:10

Aflevering 7

3,0 2 x
Een ongeluk zorgt ervoor dat Sideswipe in twee verschillende delen gesplit wordt. De twee sideswipes moeten leren samenwerken en hun verschillen aan de kant zetten zodat ze het Bee Team kunnen helpen.
20:11

Aflevering 6

4,0 5 x
Tijdens een gevecht met twee Stunticons die een trailer vol Cybertroniaanse wapens hebben gestolen, probeert Bee te bewijzen dat hij even cool is als Sideswipe en zijn stagiair Blurr.
20:12

Aflevering 5

3,0 5 x
Het Bee-team ontdekt een mysterieus voorwerp dat een vreemde invloed heeft op de gedachtes van de Cybertronians, en de bots tegen elkaar opzet.
20:12

Aflevering 4

4,0 3 x
Sideswipe gaat tot het uiterste om zich te bewijzen tegenover het team. Hij is bang dat hij vervangen zal worden door de jongere en snellere nieuwkomer Rescue Bot Blurr.
20:12

Aflevering 3

4,0 4 x
Grimlock smeekt de aarzelende leraar Drift om hem nieuwe vechtmethoden aan te leren. Hij zet zijn nieuwe technieken in wanneer de Autobots naar Antartica reizen om het op te nemen tegen Decepticon Prong.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.