Treasures of ancient Greece

Afleveringen
51:44

The long shadow (3/3)

4,0 91 x
Alastair Sooke bekijkt de buitengewone erfenis van de Griekse meesterwerken die de loop van de westerse cultuur beïnvloed hebben, tot Adolf Hitler toe.
50:05

The classical revolution (2/3)

3,0 94 x
Op zoek naar de baanbrekende revolutie die uitmondt in de klassieke Griekse kunst vraagt Alastair Sooke zich af waarom de Grieken zo goed werden in hun vak.
51:01

The age of heroes (1/3)

3,0 178 x
In de eerste aflevering gaat Alastair Sooke op onderzoek naar de verrassende oorsprong van de Griekse kunst. Hij begint op Kreta in het paleis van Knossos.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.