Tricked

Afleveringen
45:00

Aflevering 1

3,0 6 x
Ben sluit Geordie Shore-gezicht Charlotte Crosby op in een sauna. Actrices Brooke Vincent en Aimee Kelly worden verrast op de set van Coronation Street. Ben weet tv-persoonlijkheid Joey Essex te verbazen met een tijdreistruc.
44:00

Aflevering 6

4,5 5 x
Acteurs James Argent en James Bennewith beleven een verschrikkelijke rit in Bens taxi. Luke Campbell - bokser en winnaar van Olympisch goud - laat Ben knoeien met zijn medaille.
44:00

Aflevering 7

3,0 8 x
Goochelaar Ben Hanlin blikt terug op de hoogtepunten van dit seizoen.
45:00

Aflevering 5

4,0 7 x
Ben knoeit met de peperdure sportwagen van voormalig voetballer Robbie Savage en bezorgt de man een kostelijke verrassing. Ook tv-persoonlijkheid Amy Childs wordt in de maling genomen door Ben en gaat volledig door het lint in een teddybeershop.
44:00

Aflevering 3

4,0 10 x
Ben jaagt bokser Joe Calzaghe de stuipen op het lijf met een adembenemende truc. Natasha Hamilton beleeft de engste date ooit. Maar ook Brian McFadden en zijn vrouw Vogue worden in de maling genomen.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.