Tricked

Afleveringen
45:00

Aflevering 5

4,0 5 x
Ben knoeit met de peperdure sportwagen van voormalig voetballer Robbie Savage en bezorgt de man een kostelijke verrassing. Ook tv-persoonlijkheid Amy Childs wordt in de maling genomen door Ben en gaat volledig door het lint in een teddybeershop.
44:00

Aflevering 3

4,0 5 x
Ben jaagt bokser Joe Calzaghe de stuipen op het lijf met een adembenemende truc. Natasha Hamilton beleeft de engste date ooit. Maar ook Brian McFadden en zijn vrouw Vogue worden in de maling genomen.
45:00

Aflevering 4

3,0 4 x
In deze aflevering gaat goochelaar Ben Hanlin undercover om voorbijgangers te verbazen met zijn bijzondere trucs. Verder neemt Ben acteur Jody Latham mee op een huiveringwekkende vistrip. En ook actrice en model Helen Flanagan beleeft de schrik van ...
45:00

Aflevering 2

4,0 2 x
Acteur Joe Swash beleeft tijdens een welnessbehandeling de schok van zijn leven. In de zoo jaagt Ben intussen zangeres Stacey Solomon de stuipen op het lijf. Ook presentatrice Kate Garraway wordt erin geluisd: zij moet Ben noodgedwongen een kus geve...
44:00

Aflevering 1

4,0 5 x
In de eerste aflevering heeft de voormalige X-Factor-deelnemer Rylan Clark een vreemde ontmoeting in een lift. Intussen bezorgt Ben de mannen van de boysband Blue de schrik van hun leven.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.