Trix

Mei 2019
46:00

Compilatieaflevering 6

4,0 1 x
De laatste rechte lijn naar de grote finale is ingezet. De Trixxers repeteren nog een laatste keer. Luca en Lien gaan voor de laatste keer op pad voor een solo-optreden maar alle focus ligt op donderdag. Donderdag is de grote finale met het moeilijke verschijn-effect! Als dit maar goed afloopt. Tip van de week: De twee kaa...
13:00

16 mei 2019

3,0 4 x
De grote finale, hier hebben de vrienden 6 weken naar toe gewerkt. Met hun drieën tarten ze de zwaartekracht en slaan ze iedereen met verstomming. Ook Steven is verbaasd want het snode plannetje van de drie vrienden treedt in werking. Truc van de week: Magisch potlood.
12:00

15 mei 2019

3,0 6 x
Vandaag is het Luca zijn beurt. Luca heeft er voor gekozen om de mensen te verbazen door gebruik te maken van het spijkerbed, Luca is fakir in opleiding. Na het spijkerbed gaat Luca verder naar de magische biljarttafel.
11:00

14 mei 2019

3,0 6 x
De locatie van deze week is een wetenschapsmuseum. Lien bijt de spits af en begint met het halen van haar veterstrikdiploma. Daarna laat ze alle sterke papa's een poepje ruiken met haar cool effect. We krijgen ook weet van een alweer ondeugend plannetje van de Trixxers.
12:00

13 mei 2019

Verlopen 3,0 3 x
De Trixxers zijn volop aan het repeteren voor de grote finale op het einde van de week.Steven legt nog een laatste goochelprincipe uit, van een echte beweging een valse maken, zodat de drie vrienden er zeker klaar voor zijn!Tip van de week: De twee kaartenvoorspelling.
45:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 0 x
Ondanks de vervelende mail blijven de Trixxers er vertrouwen in hebben. Deze week gaan ze naar een safaripark. Luca gaat verbroederen met de krokodillen en Leonard gaat een oude neef opzoeken om samen met hem de mensen te verbazen. Tijdens het groepseffect stijgt iedereen boven zichtzelf uit en maken ze er een knaller van....
12:00

9 mei 2019

Verlopen 3,0 5 x
Bij het groepseffect verdwijnt één van de leden van Trix... Waar komt die terecht?Na het optreden krijgt Steven nog leuk nieuws van Louise.Truc van de week: Lucifer laten balanceren op vinger.
12:00

8 mei 2019

Verlopen 3,0 4 x
Leonard gaat voor zijn eerste effect aan de slag met een verre neef van hem, een aap. Voor zijn tweede effect trekt hij alle registers open en zet hij de vogelshow volledig op stelten.Het plannetje van de Trixxers blijkt te werken, want Steven begint actie te ondernemen. Oh, oh Louise...
12:00

7 mei 2019

Verlopen 3,0 2 x
Deze week trekken de drie vrienden naar een safaripark. Luca bijt de spits af en pakt het meteen ambitieus aan. Hij vat post bij de krokodillen en voor zijn tweede effect bij de vuurkorven. De Trixxers smeden weer een plannetje...
12:00

6 mei 2019

Verlopen 3,0 1 x
Steven licht de Trixxers in over de vervelende mail van vorige week. Ze gaan meteen aan de slag. Het goochelprincipe dat Steven de kinderen aanleert heeft te maken met conditionering. Tip van de week: Voorspelling met munten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.