Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Trouwen In Het Buitenland

Trouwen In Het Buitenland herbekijken

Seizoen 1
58:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Jessica en Ryan - Ardennen

3,8 11 x
Jessica en Ryan willen graag trouwen in het buitenland, maar ze willen ook dat hun gehele en vooral grote familie daarbij kan zijn. Deze financiële uitdaging betekent keuzes maken.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Sefanja en Danny - Ibiza

3,0 14 x
Orchideeënkweker Danny en zijn aanstaande Sefanja weten het zeker; ze zijn 'Ibizamensen'. Dat ze er nog nooit geweest zijn is bijzaak, zij moeten en zullen 'Ibiza style' trouwen.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Susan en Wesley - Duitsland

4,7 11 x
Wesley en Susan, een kersvers ouderpaar, hebben besloten elkaar het jawoord te geven en te gaan trouwen in de achtertuin van Susans oma in Duitsland. Het doel is een echt sprookjeshuwelijk.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Cindy en Brian - Turkije

4,0 27 x
Vanaf hun eerste ontmoeting in een Limburgs café zijn Cindy en Bryan op slag verliefd. Nu, jaren later, willen ze hun liefde vereeuwigen en gaan ze trouwen in een 'lekker warm land'. Om precies te zijn in de toeristische, Turkse badplaats Side. Het hotel waar ze gaan trouwen, opent pas drie dagen voor de grote dag.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Shanna en Wesley - Girona

4,0 33 x
Shanna en Wesley zijn smoorverliefd op Spanje en willen niets liever dan een huwelijk in een klooster in Gerona. Ze huren een volledig leeg klooster en regelen hun huwelijk tot in de puntjes zelf.
Archief