Tutankhamun

Tutankhamun gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Tutankhamun
Verlopen

In 1923 wordt Lord Carnarvon doodziek na een bloedvergiftiging, wat leidt tot een verzoening met Carter en zijn dochter. Na de dood van haar vader moet Evelyn terug naar Engeland, om zich over het landgoed te ontfermen. Wanneer Carter ontdekt dat ze intussen met een andere man g...

Juni 2018
Verlopen
In 1922 is het eindelijk zover: Howard Carter ontdekt de graftombe en de schatten die erin verborgen zitten.  Maar de Egyptische autoriteiten eisen de schat op, voor Lord Carnarvon dreigt het bankroet.  Bovendien komt de affaire van Carter en Evelyn aan het licht, waardoor de vriendschap tussen beide mannen op de helling k...
Mei 2018
Verlopen
1918-1922. Tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog hervat Howard Carter zijn zoektocht naar het verborgen graf van Toetanchamon.  Hij komt in contact met Evelyn, de intussen volwassen dochter van Lord Carnarvon. De twee worden halsoverkop verliefd, maar ze moeten hun liefde absoluut verborgen houden voor haar vader.
Verlopen
1905-1914. De Britse egyptoloog Howard Carter trekt op vraag van Lord Carnarvon naar Egypte. Hij vindt er nieuwe bewijzen voor de locatie van het tot dan onontdekte graf van Toetanchamon, de vergeten farao. Hij moet zijn droom om de archeologische vondst echter opbergen wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt.
Archief