Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Tyler Perry's Young Dylan

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 (Leermoment)

4,0 0 x
Wanneer Rebecca last heeft van online pest-gedrag probeert Myles haar trollen af te schrikken door nog grover te worden. Helaas vergeet hij om zijn reacties anoniem te plaatsen.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Mag ik mama)

3,0 2 x
Myles leest in het dagboek van Dylan een rap over diens moeder. Hij probeert Dylan te laten merken dat hij zich ook in dit nieuwe huis veilig kan voelen.

Seizoen 1, Aflevering 7 (In de nesten)

3,0 3 x
De leugen van Bethany en Rebecca dat Viola zou zijn overleden speelt op. De school heeft het feest afgelast en Myles is ontstroostbaar. Als Myles, Yasmine en Viola ontdekken wat er is gebeurd verzinnen ze een passende straf voor Rebecca en Bethany.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Bloemen)

3,0 1 x
Dylan heeft een oogje op Bethany, maar hij is te jong voor haar. Rebecca probeert Zury te vertellen dat ze niet naar het feest kan, maar ze durft niet eerlijk te zijn. Dus liegt ze dat haar Oma plotseling is overleden.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Mond vol tanden)

3,0 1 x
Yasmine houdt een feestje thuis voor haar collega's omdat ze een prijs heeft gewonnen. Dylan, Charlie en Rebecca verpesten de hapjes terwijl Myles werkt aan een speech die hij nooit zal geven.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Handhaving)

3,0 0 x
Eenmaal op school gaat Dylan onmiddelijk in verzet tegen het verplichte uniform. Hij zweept de hele klas op. Rebecca en Bethany proberen een wit voetje te halen om toch naar het feest te mogen.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Make-up)

3,0 7 x
Dylan moet worden ingeschreven op school, maar hij wil niet mee. Ondertussen probeert Rebecca make-up op te doen naar school, maar dat komt haar op een zware straf te staan.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Dromen jagen)

3,0 5 x
Dylan wil aan zijn rapkunst blijven werken, maar Myles en Yasmine verwachten ook van hem dat hij deelneemt met familie dingen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Straatwijsheid)

4,0 8 x
Dylan ontpot zichzelf tot echte rapper. Yasmine verkoopt een huis aan DJ Khaled en die wil Dylan direct een contract aanbieden. Myles en Yasmine vinden het verstandiger als Dylan nog even wacht.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Fantasievriendje)

4,0 9 x
Het gezin van Myles, Yasmine en hun kinderen Charlie en Rebecca wordt opgeschrikt door de komst van hun rappende neefje uit de grote stad, Young Dylan. Hij heeft geen huis meer en zal voor onbepaalde tijd bij hun moeten blijven wonen.
Archief