Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

UEFA EK Voetbal U21

Juni 2019
2:26:00

EK voetbal U21: België

3,0 14 x
Verslag van een wedstrijd op het EK voetbal U21 in Italië en San Marino. Groepsfase - speeldag 3: België - Italië (Groep A). Met commentaar van Filip Joos en voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Aster Nzeyimana. De studiogasten zijn Jan Mulder en Franky Van der Elst.
2:33:00

EK voetbal U21: Spanje

3,0 9 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het EK voetbal U21 in Italië en San Marino.  Groepsfase - speeldag 2: Spanje - Belgie (Groep A).  Commentaar door Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Aster Nzeyimana. De studiogasten zijn Jan Mulder en Wesley Sonck.
2:32:00

EK voetbal U21: Polen

4,0 25 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het EK voetbal U21 in Italië en San Marino.  Groepsfase - speeldag 1: Polen - België (Groep A).  Commentaar door Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Aster Nzeyimana. De studiogasten zijn Jan Mulder en Mo Messoudi.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.