Umbre

Afleveringen
45:08

1. De taxichauffeur

Verlopen 3,0 34 x
Een zomerdag in Boekarest. Taxichauffeur Relu gaat op pad om in opdracht van gangsterbaas Capitanu schulden te innen en dat gebeurt niet altijd vreedzaam.
42:49

2. De zoon van de baas

Verlopen 3,0 25 x
Relu moet enkele hoertjes terugvinden die werken onder Capitanu's bescherming. Teddy, de zoon van de gangsterbaas, ontdekt Relu's dubbelleven.
43:50

3. Capitanu

Verlopen 3,0 41 x
Gangsterbaas Capitanu plant een grote actie. Relu moet geld gaan ophalen bij een dokter. Zijn vrouw Gina begint te vermoeden dat er iets niet pluis is.
41:21

4. De echtgenote

Verlopen 3,0 39 x
Gina ontdekt wat haar echtgenoot Relu in werkelijkheid zoal uitspookt. Ze achtervolgt hem en merkt dat hij een onbekende vrouw ontmoet.
43:52

5. De dokter op visite

Verlopen 3,0 43 x
De dokter brengt een onverwacht bezoek aan Relu's huis en ontdekt dat hij een gezin heeft. Capitanu is niet langer tevreden over de diensten van Relu.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.