Umbre

Afleveringen
45:08

1. De taxichauffeur

3,0 33 x
Een zomerdag in Boekarest. Taxichauffeur Relu gaat op pad om in opdracht van gangsterbaas Capitanu schulden te innen en dat gebeurt niet altijd vreedzaam.
42:49

2. De zoon van de baas

3,0 25 x
Relu moet enkele hoertjes terugvinden die werken onder Capitanu's bescherming. Teddy, de zoon van de gangsterbaas, ontdekt Relu's dubbelleven.
43:50

3. Capitanu

3,0 38 x
Gangsterbaas Capitanu plant een grote actie. Relu moet geld gaan ophalen bij een dokter. Zijn vrouw Gina begint te vermoeden dat er iets niet pluis is.
41:21

4. De echtgenote

3,0 38 x
Gina ontdekt wat haar echtgenoot Relu in werkelijkheid zoal uitspookt. Ze achtervolgt hem en merkt dat hij een onbekende vrouw ontmoet.
43:52

5. De dokter op visite

3,0 41 x
De dokter brengt een onverwacht bezoek aan Relu's huis en ontdekt dat hij een gezin heeft. Capitanu is niet langer tevreden over de diensten van Relu.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.