Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Undercover (met audiodescriptie)

September 2020
48:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Trojan Horse Power

4,0 8 x
Nathalie komt voor een dilemma te staan na een voorstel van Bob en Nick. Het plan om de broers Berger te pakken wordt in een hogere versnelling geschakeld wanneer een nieuwe potentiële klant wordt geïntroduceerd op een paardenveiling. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
48:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Soldiers Of Love

4,0 10 x
Polly graaft in het verleden van haar vader. Bob komt in conflict met Laurent, maar hij laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Bob zet een ultieme stap om terug in de gratie van de broers Berger te komen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
49:00

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,0 16 x
De undercoveragenten infiltreren El Dorado. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00

Aflevering 1 (Seizoen 2)

4,0 28 x
Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado. Al snel wordt duidelijk dat Bob ook persoonlijke wrok koestert jegens de broers. Bekijk aflevering 1 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.