Undercover (met audiodescriptie)

Undercover (met audiodescriptie) herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 - Oorlog

4,0 80 x
JP zint op wraak en het komt tot een ultieme confrontatie met Bob. Bob heeft intussen niets meer te verliezen en gaat tot het uiterste.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Reconstructie

4,5 52 x
Bob wordt geconfronteerd met de fouten uit zijn verleden wanneer hij moet getuigen op het proces van Ferry Bouman. Hij komt voor een groot dilemma te staan. Laurent probeert intussen om zijn broer iets duidelijk te maken. Bekijk aflevering 9 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Roadblock

4,3 55 x
Bob voelt de druk langs alle kanten toenemen. Hij vertrekt op een tocht samen met een ongewenste passagier. Bob raakt echter steeds meer verwikkeld in een web van problemen en ziet geen uitweg meer. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Enricochet

3,0 63 x
Het conflict tussen Laurent en Nathalie heeft ernstige gevolgen. Bob neemt het heft in eigen handen en maakt een aantal drastische keuzes om de broers Berger te kunnen pakken. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Victor

4,0 39 x
Een figuur uit het verleden van JP duikt terug op. Ondertussen probeert Bob om JP in de val te lokken. Tussen Laurent en Nathalie laaien de gemoederen hoog op. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Revolución

4,0 76 x
Bob krijgt Laurent aan boord voor een deal, maar JP hapt niet toe. Hij gaat te rade bij Nathalie om JP zijn zwakke plek te vinden. Polly doet een ontdekking over haar vader. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Trojan Horse Power

4,0 30 x
Nathalie komt voor een dilemma te staan na een voorstel van Bob en Nick. Het plan om de broers Berger te pakken wordt in een hogere versnelling geschakeld wanneer een nieuwe potentiële klant wordt geïntroduceerd op een paardenveiling. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Soldiers Of Love

4,0 34 x
Polly graaft in het verleden van haar vader. Bob komt in conflict met Laurent, maar hij laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Bob zet een ultieme stap om terug in de gratie van de broers Berger te komen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,0 49 x
De undercoveragenten infiltreren El Dorado. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 2)

4,0 73 x
Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado. Al snel wordt duidelijk dat Bob ook persoonlijke wrok koestert jegens de broers. Bekijk aflevering 1 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief