Unsere Mütter, unsere Väter

Afleveringen
49:49

Ein anderes Land, Teil 2

Verlopen 3,0 365 x
De Sovjets rukken steeds verder op naar Berlijn. Duitsland ligt in puin en de oorlog is een verloren zaak. Zullen de vijf vrienden elkaar ooit nog terugzien?
43:39

Ein anderes Land, Teil 1

Verlopen 3,0 355 x
Juni 1944. De Wehrmacht heeft alle soldaten nodig nu ze zowel in het oosten als in het westen snel terrein verliest. Viktor vecht voor het Poolse verzet.
45:18

Ein anderer Krieg, Teil 2

Verlopen 4,3 234 x
De eenheid van Wilhelm en Friedhelm krijgt het zwaar te verduren tijdens de slag om Koersk, en Greta wordt voor het eerst met de oorlogsgruwel geconfronteerd.
41:59

Ein anderer Krieg, Teil 1

Verlopen 3,7 363 x
Juli 1943. Greta wordt naar het Oostfront gestuurd om voor de troepen te gaan optreden. Daar ontmoet ze haar vrienden Wilhelm, Friedhelm en Charlotte opnieuw.
46:27

Eine andere Zeit, Teil 2

Verlopen 2,5 376 x
Na de Blitzkrieg van de eerste maanden begint de Duitse oorlogsmachine in het zicht van Moskou te stokken. De oorlog laat zich van zijn vuilste kant zien.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.