Valemont

Valemont herbekijken

2017

Aflevering 5

3,5 50 x
Sophie ontdekt dat er een oorlog op punt staat tussen de vampieren en de nieuwe leiders van Valemont. Ondertussen is het ook steeds moeilijker om haar honger te negeren, waardoor Poppy meer in gevaar is dan ze beseft.
Afleveringen 2016

Aflevering 4

4,5 37 x
Sophie ontdekt het geheim van haar broer en moet haar eigen identiteit onder ogen komen. Nu de grens tussen goed en slecht begint te vervagen, krijgt Sophie's leven een vreemde wending.

Aflevering 3

3,0 38 x
Sophie wil de verdwenen Poppy redden, maar na een week verschijnt ze plots terug op Valemont zonder te weten wat er de afgelopen week is gebeurd. Sophie krijgt een nieuwe aanwijzing in de moord op haar broer en gaat terug naar het mortuarium. Om Sophie op te beuren, besluiten de studenten wat plezier met haar te maken.

Aflevering 2

4,0 40 x
Sophie ontmoet haar kamergenoot Poppy en een van de leerkrachten op Valemont, Professor Blunt. Poppy stelt haar meteen voor aan het Panthera-huis, waar Sophie's broer deel van uitmaakte. Sophie ontmoet ook de enge student Sebastian, die haar misschien meer kan vertellen over de verdwijning van haar broer. Tijdens haar onde...

Aflevering 1

4,0 77 x
Wanneer student Eric Gracen vermoord teruggevonden wordt, gaat zijn zus Maggie undercover als student van de exclusieve universiteit Valemont. Hiervoor neemt ze een nieuwe identiteit aan: Sophie Fields. Sophie raakt verwikkeld in een kat- en muisspel dat gevaarlijke gevolgen heeft voor een geheime groep van vampiers.
Archief